Fables Book 3

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har fået læst Fables, men nu er jeg endelig kommet videre med serien. Jeg har tidligere anmeldt ‘Fables Book 1’ og ‘Fables Book 2’.

‘Fables Book 3’ er en hardcover-udgave, der består af de to hæfter, ‘The Mean Seasons’ og ‘Homelands’. I denne bog dukker en gammel eventyr-kending op – Den Lille Rødhætte – og det skaber straks røre, for det er mange år siden, at der sidst er eventyrfigurer, der er undsluppet det krigshærgede hjemland. Hvordan er hun sluppet ud? Og er der noget, der ikke helt stemmer?

Jeg var ikke helt oppe at ringe over ‘Fables Book 2’, men det var jeg til gengæld over denne her. Historien var skruet rigtig godt sammen, og man begynder for alvor at føle, at flere og flere tråde flettes sammen i et tæppe af spændende twists og skæve fortællinger. Flere af personerne udviklede sig i ret interessante retninger undervejs, og så gav bogen også mere baggrundsviden om hjemlandet, de er flygtet fra – noget jeg har savnet.

Jeg er tilbage i Klub Nøj-hvor-er-det-en-fed-serie! 🙂

En tanke om "Fables Book 3"

  1. Pingback: Juni var… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *