Full Moon

Jeg har længe glædet mig til at komme videre med Dresden Files-serien, efter at jeg læste ‘Storm Front’ og blev helt forelsket i denne serie, som mest af alt er et mix af noir-detektiver, gangstere og overnaturlige væsner!

I ‘Full Moon’ er Harry Dresden atter på banen som den sarkastiske detektiv, troldmand og ulykkesfugl. Han får snart rodet sig ud i en sag, hvor han skal efterforske et mord, der tilsyneladende er begået af en varulv. Altså – ikke officielt, for resten af verden har det lidt svært med at anerkende overnaturlige væsner, men Harry kan tydeligt se, at her må være varulve indblandet. Han finder dog snart ud af, at sagen ikke er så ligetil, for der er flere interesser på spil, og så er ulve i øvrigt ikke sådan at bide skeer med… med mindre det er sølvskeer…

Harry er en fantastisk underholdende hovedperson. Han er kreativ, loyal og ret flabet, og så har han en utrolig evne til altid at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt – og sige det forkerte i pressede situationer. Harry er måske ikke altid så taktisk, men han er en ven i nøden og er ham, der kommer andre til undsætning.

Der er måske lige lovlig mange cliffhangers og lige lovlig mange situationer, hvor Harry er tæt på at kradse af, men kan du se bort fra dette, så er dette fuldblodsaction for drengerøve og os andre, der gerne vil med på hæsblæsende eventyr. Spænd sikkerhedshjelmen, inden du går i gang – der er ikke tid, når du først går i gang!

2 tanker om "Full Moon"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *