Juli bød på…

Start på sommerferien og masser af læsning
Jeg smuttede på sommerferie den 21. juli, og den første uge brugte jeg i Sydfrankrig sammen med resten af familien. Der var sol og 32-35 grader, så vi valgte at fokusere på afslappende dage med korte udflugter og masser af tid til poolen og læsningen. Jeg læste 6 bøger på de otte dage, vi var afsted, så jeg er ganske godt tilfreds.

16 læste bøger
Denne måned bød på virkelig mange gode læseoplevelser. Der var en del 4-stjernede oplevelser, men der var søreme også TO 5-stjernede bøger! Det er aldrig sket før i løbet af de sidste fire år, hvor jeg har registreret bøger på Goodreads! De to bøger var ‘Sejlvæveren’ – en sand lille perle, jeg faldt over hos Ereolen – samt ‘The Long Way to a Small Angry Planet’. Sidstnævnte er klart den bedste bog, jeg har læst i år – jeg er helt forelsket i den!

Månedens to-read-liste-bog
I juli læste jeg ‘Graceling’ – igen en bog, der har stået på min to-read-liste i lidt for mange år. Det er samtidig en bog, som mange andre bogbloggere har anbefalet, så jeg så frem til at læse den, og heldigvis var det en glimrende læseoplevelse. Måske ikke helt så unik, som jeg havde håbet på, men en udmærket bog.

8 sci-fi bøger
Juli var den første måned i mit sci-fi-kvartal, og jeg fik virkelig startet sci-fi-læsningen med et brag. Ikke alene nåede jeg at læse 8 sci-fi-bøger – to af dem gav jeg også topkarakter på Goodreads. Jeg læste ‘Sejlvæveren’, ‘Happy Nation’, ‘Lock in’, ‘Time traveling with a Hamster’ , ‘Verdensfortællerne’, ‘The Long Way to a Small, Angry Planet’, ‘Saga 7’ samt ‘The Territory’.

5 nye bøger til boghylden
Jeg faldt over lidt gode sager hos Bookdepository, hvor det blev til fem bøger. De to af dem har jeg allerede læst, én regner jeg med at læse i denne måned, og de to sidste venter jeg nok med til oktober.

I august skal jeg:

  • Læse årets tykkeste bog – ‘Krig og fred’. Det er samtidig også månedens to-read-bog, da den har stået på min læseliste i mange år efterhånden.
  • Nyde livet og ikke mindst min igangværende sommerferie. Vi skal male stuen samt give gulvet i stuen og gangen en oliebehandling, og hvis gråvejret fortsætter, når vi nok også både at få set Game of Thrones og The Expanse.
  • Shoppe lidt flere bøger – både til mit sci-fi-tema men måske også et par stykker, jeg skal bruge til oktober, hvor der er readathon igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *