Maj bød på…

Maj endte jo med at være en rigtig dejlig måned! Efter en kold og kedelig start kom sommervejret bragende, og det blev endelig varmt nok til at læse på et tæppe i haven! Åh, det var skønt!

15 læste bøger
Selvom maj bød på flere miniferier, så var antallet af læste bøger nogenlunde det samme som i en almindelig måned. Det skyldtes blandt andet, at jeg ikke hørte nær så mange lydbøger, da jeg simpelthen trængte til at høre sommerhits i det gode vejr, og så havde jeg en del sociale arrangementer.

Månedens bedste bog bog var ‘A Torch Against the Night’. Bogen var godt nok præget af et spirende trekantsdrama i starten, men det fyldte heldigvis ikke så meget, så det endte med at blive en aldeles fremragende læseoplevelse. Nu glæder jeg mig endnu mere til næste bog i serien!

Månedens to-read-liste-bog
Jeg har en tendens til at vælge månedens to-read-bog, så det passer med læsetemaet, og denne måned var ingen undtagelse. Her læste jeg ‘The Book of Lost Things’, som viste sig…

5 eventyrbøger
I maj måned nåede jeg at læse 5 bøger, der hører til det nuværende læsetema, nemlig ‘Eventyr’. Det blev til anden og tredje bog i ‘Enchanted Forest Chronicles’-serien – nemlig ‘Searching for Dragons’ og ‘Calling on Dragons’. Derudover hørte månedens to-read-bog, ‘The Book of Lost Things’ også til eventyrtemaet, sammen med ‘The Shadow Queen’ samt ‘Fables Deluxe Book 8’. Det synes jeg selv er godt gået.

6 nye bøger
Øhm…. hov. Det var ikke helt meningen, at jeg skulle købe bøger i denne måned, men det kom jeg til alligevel. Jeg kom pludselig i tanke om, at der var nogle bøger, jeg gerne ville have i hus inden sommerferien, så jeg endte med at købe seks bøger, som jeg regner med at læse i løbet af de næste par måneder.

I juni skal jeg:

  • Sælge ud af bøgerne. Nu har jeg ryddet op på mine boghylder, og jeg har fundet en stor stabel bøger, som skal videre til andre bogelskere. Jeg laver et indlæg om det senere i denne måned, så hold godt øje med bloggen de kommende uger, hvis du er interesseret i billige bøger!
  • Lægge planer for sommerlæsningen. Jeg ved, at jeg vil bruge en god del af min sommerferie på at læse ‘Krig og Fred’, og så satser jeg også på, at gemalen og jeg bliver færdige med højtlæsningsbogen (som vi pt. er i gang med).
  • Forberede næste kvartals læsetema, som er scifi. Der er simpelthen så mange bøger, jeg gerne vil læse i løbet af de tre måneder, men jeg må hellere få et overblik over, hvilke jeg har på lager.
  • Nu, hvor jeg har færdiggjort ‘The Dark Tower’-serien, kan jeg jo meget passende komme videre med Abercrombies serie, ‘The First Law’. Jeg læste ‘The Blade Itself’ sidste år og jeg har de to sidste bøger stående, så der er ingen undskyldning! (altså bortset fra at jeg også gerne vil nå andre bøger i denne måned, men så kan det være, at jeg udskyder læsningen af den tredje bog til juli).

2 tanker om "Maj bød på…"

  1. Jeg er lige blevet færdig med Den Første Lov-trilogien i maj, og du kan roligt glæde dig til de to sidste bind. Bøgerne er lange, men utroligt fangende. Og rigtig spændende med scifi som læsetema. Jeg er spændt på at se hvilke bøger du ender med at læse.

    • Jeg krydser fingre! Jeg har pt. læst en tredjedel af anden bog, jeg synes, den er noget sløv i starten. Nu ser det ud til, at der kommer lidt mere kød på historien, så jeg håber, det bare var en træg start 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *