10 boglige indrømmelser

cactus - pixabay

  • Jeg bestiller altid bøger på forhånd, før jeg vover mig i nærheden af biblioteket. Ellers kan jeg ikke styre det og slæber alt for mange bøger med hjem. Sådan-er-det-bare.
  • Da jeg var barn, læste jeg meget tematisk. I 2. og 3. klasse læste jeg rigtig mange eventyrbøger samt klassikere (her faldt jeg blandt andet pladask for De Tre Musketerer), ligesom jeg elskede fagbøger om dinosaurer, slanger, hvaler og delfiner. I 4. og 5. klasse begyndte jeg for alvor at læse fantasy, og i 6. og 7. klasse kan jeg huske, at jeg kværnede rigtig mange scifi-bøger samt de fleste af Dennis Jürgensens bøger. Det var også deromkring, at jeg opdagede King og Koontz, hvilket kom til at præge min læsning voldsomt de følgende år.
  • Jeg har et bredt udvalg af bogmærker og forsøger altid at bruge et bogmærke til en bog, der passer til bogens tema.
  • Jeg spiser aldrig, når jeg læser. Jeg kan godt finde på at holde pause fra læsningen for at snuppe et æble, et stykke chokolade eller et glas vand, men jeg har det helst ikke i nærheden af mig, mens jeg læser.
  • Hvis man kunne skyde bøger direkte ind i blodårerne, ville jeg sikkert gøre det. Jeg elsker virkelig bøger!
  • Jeg drømte om at blive forfatter, da jeg var barn. I dag ville jeg ikke bryde mig om det – mest på grund af alt det PR-arbejde, man skulle lave. Jeg har virkelig ikke lyst til at skulle promovere mig selv.
  • Vores ene kat er opkaldt efter Luna Lovegood (og det var faktisk min bedre halvdel, der foreslog det – efter at jeg havde forsøgt at overbevise ham om, at vores to sorte katte skulle hedde Darth og Vader eller Batman og Robin…!).
  • Når jeg besøger folk, sniger jeg mig altid til at nedstirre kigge på deres bogreoler (hvis de har nogen). Elsker at få et indblik i, hvad folk læser og måske få inspiration til kommende læseoplevelser.
  • Jeg undgår så vidt muligt bøger med lyserødt cover.
  • Jeg er ret kræsen mht. hvilke bøger, jeg vil have stående på mine bogreoler, så jeg giver ofte bøger væk til venner eller Læs for Livet.

2 thoughts on “10 boglige indrømmelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *