90 film i en fart

Dette er en bog, som du har glæde af, uanset om du har set filmene eller ej. Jeg købte den for nylig, da jeg fandt den på tilbud, og det er en hyggelig og sjov gennemgang af 90 film – hver fortalt på fire tegneserievinduer.

Der findes en tilsvarende bog, hvor 90 (klassiske) bøger også er gennemgået, men den turde jeg ikke kaste mig over, for jeg er i gang med at læse en del klassikere og vil ikke kende for meget til historierne inden.

Men som sagt – ’90 film i en fart’ kan du sagtens læse, selvom du ikke har set filmene inden, men jeg syntes dog, at en del af gennemgangene blev sjovere af at kende filmen i forvejen.

Du skal dog være opmærksom på, at der ved enkelte film bliver afsløret lige lovlig meget af handlingen, mens andre er beskrevet så indforstået, at det ikke ødelægger fornøjelsen ved at se filmen på et senere tidspunkt – men omvendt heller ikke er så sjovt, da du ikke ved, hvad der refereres til.

2 thoughts on “90 film i en fart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *