Årets dejlige bogjulegaver

Glædelig jul – jeg håber, du havde en dejlig juleaften. Vi fejrede den herhjemme sammen med familien, og det var vanen tro en rolig og hyggelig aften med tid til god mad, lange snakke og nogle gode, velvalgte julegaver. Igen i år blev jeg forkælet med boggaver, der både kom som hardbacks og som tegneserier. Jeg fik:

Saga nr. 9
Rat Queens Vol. 1
Brandon Sanderson: Skyward
Carlos Ruiz Zafón: Himlens fange

Jeg glæder mig til at læse dem alle – især Sanderson-bogen. Lige nu har jeg dog tredje bog i ‘The Stormlight Archive’-serien liggende, som jeg håber på at få læst i løbet af de kommende uger, så den skal jeg lige igennem først.

Fik du nogle gode boggaver?

2 thoughts on “Årets dejlige bogjulegaver

    • Mange tak! Jeg håber på at få læst tegneserierne her i juleferien, og mon ikke mindst en af bøgerne bliver læst i løbet af januar? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *