April var…

forårsblomsterMåneden hvor jeg læste over 20 bøger
21 bøger helt præcist – fordelt over papirbøger, tegneserier og lydbøger. Det skyldes selvfølgelig, at jeg blandt andet deltog i Dewey’s Read-a-Thon i denne måned, hvor jeg læste 5 bøger i løbet af 24 timer. Bedste læsemåned i april var ‘The Princess and the Goblin’ – superhyggelig og lige det, jeg trængte til at læse på det tidspunkt.

Tre nye bøger og tre nye tegneserier til samlingen
Jeg købte tre nye bøger i starten af april, som jeg havde planlagt i god tid inden, men jeg fik også spontanshoppet tre tegneserier, da jeg fandt ud af, at Saga-tegneserierne er væsentlig billigere i Faraos Cigarer frem for hos netbutikkerne. Haps haps!

En hyggelig Read-a-Thon
Jeg deltog endnu en gang i Dewey’s Read-a-Thon, og i dette års forårsudgave kunne jeg tilmed være med begge dage! Det var vanen tro rigtig hyggeligt, og jeg var generelt meget heldig med de bøger, jeg havde udvalgt. Anmeldelserne af disse bøger kommer inden længe her på bloggen.

I maj skal jeg:

 • På biblioteket for at låne skønlitteratur. De sidste 3-4 gange, jeg har været på biblioket, har det været for at låne faglitteratur. Jeg har ellers været selvforsynende i lang tid (da jeg havde en del ulæste bøger på hylderne), men nu er det på tide at låne lidt skønlitteratur igen. Jeg vil låne – og læse – mindst fem skønlitterære bøger i maj.

5 thoughts on “April var…

  • Ja, jeg er også godt tilfreds. Tvivler dog på, at det bliver lige så imponerende i maj, for der har jeg travlt med mange andre ting 🙂

 1. Hold da op! Del lidt ud af læse-overskuddet! 😉
  Jeg har smidt ‘The Princess and the Goblin’ på min to-buy! Den lyder virkelig lovende!

  • Hihihi! Ja, der bliver kværnet en del bøger for tiden! Det er en af sideeffekterne ved, at de fleste af vennerne er ret optaget af babyer og små børn for tiden.

   Håber du kan lide ‘The Princess and the Goblin’! Jeg er ellers ikke så meget til prinsesser, men dette var en rigtig fin fortælling.

 2. Pingback: Skyggelandet | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *