August var…

pixabay

17 læste bøger
Jeg fik læst en ganske pæn mængde bøger i august. Der var ikke så mange lydbøger (hvilket skyldes, at jeg pt. primært bruger mobilbatteriet på Pokémon Go!), men mon ikke lydbøgerne for alvor vender tilbage i løbet af efteråret? Jeg – eller rettere sagt vi – nåede også at færdiggøre en højtlæsningsbog, nemlig fjerde bog i Artemis Fowl-serien. September måned byder også på højtlæsning, da vi skal til Jylland og gerne bruger noget af køreturen på højtlæsning.

Det er lidt svært at udpege én bog som månedens læseoplevelse, da jeg havde en del gode læseoplevelser i august. Jeg fik blandt andet læst ‘Fables Book 4’ og ‘Fables Book 5’, men også ‘Anna Karenina’ var blandt de positive oplevelser.

Bogindkøb som fejring
I august fik jeg også købt mig en ordentlig bunke bøger via Saxo. Jeg skulle egentlig have modtaget bøgerne i juli måned, men ordren blev stærkt forsinket. Som kompensation fik jeg et gavekort på 100 kr, som jeg brugte på at købe ‘Fables Book 5’. Derudover købte jeg en enkelt bog via Bookdepository – ‘Tigerman’. Den bliver anmeldt i næste uge. Og ja, bogindkøbene var en fejring af, at jeg nu har så få ulæste bøger på boghylderne, at jeg har droppet min udfordring ‘køb én ny bog for hver tredje ulæste bog fra bogreolerne, jeg får læst’.

 

I september skal jeg:

  • på biblioteket igen – og jeg glæder mig! Jeg nåede faktisk forbi biblioteket på et kort visit I august lige efter, at jeg havde læst ‘Anna Karenina’. Jeg fik lyst til at se filmversionen og smuttede derfor på biblioteket for at låne den. Filmen var dog virkelig skuffende og igen et eksempel på, hvor svært det er for filmproducenterne at ‘oversætte’ bogmagi til filmmagi.
  • finde efterårslitteraturen frem. Jeg er en af dem, der læser efter årstiderne, så nu hvor september banker på døren, er det tid til at finde de melankolske, dystre og snart også de uhyggelige bøger frem. Jeg håber blandt andet på at få læst ‘Challenger Deep’ af Neal Shusterman I september. De rigtig mørke og uhyggelige bøger bliver dog først i oktober måned, hvor jeg går all-in på horror og zombier!

3 thoughts on “August var…

  1. Pingback: Arra – Legender fra Lavora | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *