Barden Beedles Eventyr

Det har nok ikke forbigået nogens opmærksomhed, at filmatiseringen af den sidste Harry Potter-bog havde premiere denne sommer, og det var ret underligt pludselig at skulle afslutte den lange rejse med J. K. Rowling og den fantastiske verden, hun har opbygget. Derfor blev jeg glad, da jeg kort tid efter premieren på den sidste film faldt over ‘Barden Beedles Eventyr’ til sølle 25 kr.

Bogen indgår som en vigtig del af ‘Harry Potter og Dødsregalierne’, da en af eventyrerne bruges direkte i Harry Potter-historien. ‘Barden Beedles Eventyr’ rummer dog også andre eventyr, og de har hver især en række fodnoter og er kommenteret af selveste Albus Dumbledore. En sjov lille gimmick men ikke så hensigtsmæssig, når bogen bruges til højtlæsning.

Eventyr er som skabt til højtlæsning, og denne bog er ingen undtagelse. Den er faktisk ikke speciel interessant, hvis jeg skal være helt ærlig, for jeg kom på ingen måde i ‘Harry Potter-stemning’. Den fungerede dog ok som højtlæsningsbog og egner sig mest til mindre børn. Bogen er sjov at have stående sammen med Harry Potter-bøgerne, men den er ikke et must buy.

4 thoughts on “Barden Beedles Eventyr

  1. Det må man sige. Og ja, jeg har lagt mærke til din brede 'bogsmag'. Hehe. Jeg har selv lyst til at prøve at læse noget andet/nyt lige for tiden. 'Blod' har jeg godt nok haft fat i mange gange på biblioteket, har bare aldrig fået taget den med hjem. Nu hvor jeg ejer den, håber jeg på at få den læst.. Glæder mig til at læse din anmeldelse af den, i så fald du får den læst. 🙂

  2. Sabine – det er en bog, som jeg har ret store forventninger til, så nu krydser jeg fingre for, at jeg ikke bliver skuffet. Har desværre hørt, at anden bog i serien er knapt så god, men nu vil jeg starte med at nyde 1'eren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *