Blogleg – Fall Time Cozy Book Tag

Jeg er blevet tagget i ‘Fall Time Cozy Book Tag’ af The Bookworm’s Closet. Jeg besluttede mig for at lege med, hvilket resulterede i, at jeg trissede rundt i blæsevejret i går for at tage billeder til bloglegen – der skulle jo lidt efterårsblade med på billederne 😉

Spørgsmål og svar finder du herunder.

Crunchy Leaves!
The world is full of colors. Choose a book that has reds, oranges or yellows on the cover.

Dem har jeg ikke så mange af, men jeg fandt denne knaldrøde bog frem – tredje og sidste del i den oprindelige ‘Bartimæus’-trilogi, som er en af mine yndlings-fantasyserier.

Cozy Jumper!
It’s finally cold enough to don warm, cozy clothing. What book gives you the warm fuzzies?

Det må være en sjov bog, og her er Terry Pratchetts bøger ret oplagte. Jeg har valgt ‘Wyrd Sisters’, som fik mig til at grine i sommerferien.

Fall Storm!
The wind is howling and the rain is pounding. Choose your favorite book or genre that you like to read on a stormy day.

Se, det kommer an på, hvor mørkt det er samtidig med. Jeg vil sandsynligvis vælge en dyster bog, hvor mystikken langsomt breder sig – som for eksempel ‘Sjælesøstre’ af Sarah Waters. Jeg kunne dog også finde på at læse en mere sørgmodig bog såsom ‘Burial Rites’ af Hannah Kent.

Cool Crisp Air!
Who’s the coolest character you’d want to trade places with?

Det er faktisk et godt spørgsmål. Eftersom jeg læser en del fantasy, horror og scifi, så er det sjældent, at de litterære personer, jeg holder af, lever i en verden, hvor jeg har lyst til at opholde mig! Hvem har for eksempel lyst til at leve i en verden som ‘The Hunger Games’ eller ‘Feed’?

Men – jeg endte med at bytte med Menolly fra ‘Ildøglernes Sang’. Selvom hun kommer ud for en del udfordringer, så er det ikke en barsk verden (… og så har hun små drager… sorry, det kan jeg altså ikke stå for!). Jeg overvejede også at bytte med Hermione fra Harry Potter, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville have lyst til at lave så mange lektier! 😀

Hot Apple Cider!
What under-hyped book do you want to see become the next biggest, hottest thing?

Her er der ingen tvivl – det er klartEverlost’. Fantastisk bog og fantastisk serie, der foregår i en nyskabende og skræmmende verden med en af de bedste litterære skurke, jeg indtil nu er stødt på.

Coats, Scarves and Mittens!
The weather has turned cold and it’s time to cover up. What’s the most embarrassing book cover you own that you like to keep hidden in public?

Bumbum… jeg kan ikke komme på nogen… så jeg har i stedet valgt at fortolke spørgsmålet som hvilken bog, der er den mest pinlige, jeg har stående. Og her har jeg valgt lidt utradionelt, for jeg har valgt 4. bog i ‘Bartimæus’-serien. Oprindeligt var det en trilogi, men for et par år siden valgte forfatteren at skrive en 4. bog. Jeg glædede mig vildt til, at den udkom, men valgte at skrive den på ønskesedlen i stedet for at købe den med det samme. Det var ret dumt, for det endte med, at hardcover-udgaven blev udsolgt ret hurtigt, og det var selvfølgelig den udgave, jeg helst ville have… Så fik jeg endelig bogen i julegave sidste år… og jeg har stadig ikke læst den! I betragtning af hvor meget, jeg glædede mig til at læse den, synes jeg, at det er ret pinligt.

Til mit forsvar vil jeg dog nævne, at min allerkæreste og jeg brugte den oprindelige trilogi som oplæsning for hinanden, og vi har ikke taget stilling til, om den 4. bog skal læses i fællesskab eller… så… det er da lidt en undskyldning for, hvorfor jeg endnu ikke har læst den…

chokoladekop

Pumpkin Spiced Latte!
What’s your favorite Fall Time comfort food or drink?

Det må nok være varm kakao/chokolade, når kulden begynder at bide. Jeg drikker det sjældent, men så bliver det også nydt i fulde drag, når det sker! Skal det gå hurtigt, er det blot lidt kakaopulver og rørsukker rørt sammen med varm mælk, men skal det være ren forkælelse, så laver jeg varm chokolade med kokosflødeskum eller varm chokolade med Amaretto. Det er kræs!

Warm, Cozy Bonfire!
Spread the cozy warmth! Who do you tag?

Jeg vil sende stafetten videre til:
Bachs Bøger
Frk. Hyms
Boghjørnet

10 thoughts on “Blogleg – Fall Time Cozy Book Tag

  1. Åh nej, skal jeg så ud og tage billeder i blæsevejret? 😀 Tror jeg snupper et par blade med indenfor i stedet 😉 Tak for tag – spændende at læse dine svar! 🙂

  2. Hvor hyggeligt at læse dine svar! Jeg havde præcis samme problem med ‘cool character’ spørgsmålet – mange seje karakterer, men vil man bytte plads med dem???

    • Lige præcis. Eftersom jeg læser en del dystopiske bøger, så er det svært at finde en, der er god at bytte med – det er jo ikke ligefrem fordi, at man har lyst til at leve ‘The Hunger Games’-verdenen… 🙂

  3. Da jeg søger efter Solomons ring, ville jeg høre om du evt. sælger dit eksemplar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *