Bøger til forårslæsningen og den kommende readathon

Jeg holdt mig pænt i skindet, da jeg var i London i sidste måned og var forbi et par boghandlere. Jeg vidste nemlig, at jeg i starten af april ville bestille en pæn stabel bøger fra Saxo, da jeg dels havde nogle gavekort, jeg skulle have brugt, og dels havde planlagt at købe en række bøger, jeg skal bruge til forårs-readathon i slutningen af denne måned.

Og hvad blev det så til? Som tidligere nævnt er læsetemaet for de næste tre måneder Asien, så derfor bestilte jeg nogle bøger, der passer til dette tema: ‘As the Heart Bones Break’, ‘Dreams of Joy’, ‘The Dog Who Dared to Dream’, ‘Women of the Silk’ samt ‘The Way of the Warrior’. Flere af bøgerne er desuden ‘månedens to-read-bog’ i løbet af de kommende måneder.

Derudover blev det selvfølgelig også til lidt fantasy: ‘Under Red Skies’ (efterfølgeren til ‘The Lies of Locke Lamora’, som jeg nu har lokket min allerkæreste til at læse), ‘Red Queen’ (efterfølgeren til ‘Alice’) og ‘Words of Radiance’ (efterfølgeren til ‘The Way of Kings’, som jeg knuselsker).

Har du købt nogle spændende bøger for nylig?

 

2 thoughts on “Bøger til forårslæsningen og den kommende readathon

  1. Jeg glæder mig altså til at følge dit asiatiske læsetema de kommende måneder. Det kan være du ved det, men Dreams of Joy er den selvstændige efterfølger til Shanghai Girls/ Pigerne fra Shanghai, som jeg ikke kan huske om du har læst?

    Jeg må altså snart i gang med noget Brandon Sanderson, jeg har Mistborn trilogien stående, så der er slet ingen undskyldning for ikke at komme i gang – eller, det skulle da lige være de 100 andre bøger, jeg også gerne vil læse… 😀

    • Jeps, det er nemlig derfor, jeg har købt den. Læste Pigerne fra Shanghai for nogle år siden og ventede pænt på, at efterfølgeren ville blive oversat, men der skete ikke rigtig noget, så nu læser jeg efterfølgeren på engelsk 🙂

      Og ja, det skal du! Hans bedste bøger er godt nok temmelig tykke, men det er virkelig velskreven fantasy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *