Bøgerne blandt fødselsdagsgaverne

Jeg havde fødselsdag i fredags og holdt fest i går sammen med vennerne. De var så søde at begave mig med en masse dejlige ting – herunder læsestof.

Det blev til tredje bog i ‘Linda og Valentins samlede eventyr’ – en serie, jeg læste som teenager. Jeg forsøgte at samle på serien for en række år siden, men de originale hæfter var næsten umulige at få fat på (og var dyre hos antikvariaterne), men heldigvis blev serien genudgivet i hardcover-udgave for et par år siden. Den er jeg så begyndt at samle på nu.

Jeg fik også to hardcover-bøger i ‘The Walking Dead’-serien – nemlig nr. 2 og nr. 7. Jeg lånte i sin tid 2’eren på biblioteket, men manglede den engelske udgave i min samling, så den ønskede jeg mig sammen med nr. 7, som er den næste bog i serien, jeg skal i gang med.

Af min allerkæreste fik jeg lidt forskellige ting – blandt andet de to tegneserier ‘Locke & Key 1’ samt ‘Saga 2’. Førstnævnte har jeg hørt meget godt om, så det er en serie, jeg vil i gang med at læse. ‘Saga’-serien startede jeg på sidste år – her kan du læse min anmeldelse af ‘Saga 1’.

Sidst men ikke mindst fik jeg en enkelt bog af mine svigerforældre – nemlig ‘Verden af i går‘. Jeg fik også en sum penge, jeg kan snolde for, og jeg har tænkt mig, at de blandt andet skal bruges på to bøger fra min ønskeseddel – nemlig ‘Room’ og ‘The Hedge Knight’.

10 thoughts on “Bøgerne blandt fødselsdagsgaverne

  1. Pingback: De seneste bogforkælelser | Den Lille Bogblog

    • Jeg læser i hvert fald en hel del 😀
      Og fedt at du er blevet hooked på The Walking Dead! Jeg fik et nyt album i fødselsdagsgave, og jeg håber, jeg snart får det læst, så jeg kan komme videre i serien 🙂

  2. Pingback: Marts var… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *