Bøgerne fra juleaften

Så er det dagen efter dagen efter dagen – aka 26. december. Endnu en juleaften er rundet, og det var vanen tro en hyggelig aften med god mad, dejligt selskab og skønne gaver. Jeg introducerede også en lille sjov juleleg, som familien heldigvis tog godt imod.

Jeg havde (selvfølgelig) ønsket mig en række bøger og tegneserier og var så heldig at få flere af dem. Det blev til ‘The Riyria Revolution’-trilogien af Michael J. Sullivan, ‘Linda og Valentins Samlede Eventyr 3’ af ‘A Knight of the Seven Kingdoms’ og ‘The Hedge Knight II: Sworn Sword’ af George R. R. Martin. Jeg havde naturligvis været så snedig at ønske mig bøger, der passer til mine læseudfordringer for 2020, og de fleste af ovenstående vil derfor også indgå i 2020-planerne. Men hvad de er bliver først afsløret i næste uge…

Fik du nogle gode julegaver – måske endda nogle boggaver?

4 thoughts on “Bøgerne fra juleaften

 1. Ja, jeg fik den sidste bog i Mumitrolden samlingen, nemlig ‘De sidste tre fortællinger’, og så fik jeg fortsættelsen ‘Blodets sti’ i Tobias Stenbæk Bro’s fantasy-serie. To virkelig fine bøger, som jeg glæder mig til at læse!
  Godt nytår 🙂

  • Dejligt! Altid godt at starte det nye år med spændende ulæste bøger på hylden. Også godt nytår herfra 🙂

 2. Hej Bogblog

  En forsinket julehilsen her fra. Har for nyligt opdaget din blog, og den er super. Så bare en thumbs up fra undertegnede, og fortsæt det gode arbejde. Jeg vender helt sikkert tilbage til bloggen fremover.

  For undertegnede er udfordringen den samme som du tilsyneladende oplever. Nemlig mangel på tid til at læse alle de spændende bøger man har liggende. Det er fornuftigt at sætte sig et mål for, hvornår man vil læse, og hvor meget. Ellers kan der pludselig godt gå lidt for mange dage, hvor alt det andet i livet tager over.

  Med håbet om et godt 2020.

  • Mange tak 🙂
   Jeg synes nu ikke, jeg mangler tid at læse – der er bare for mange bøger, jeg gerne vil læse 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *