Bøger jeg købte i sommers

Min sommer var ikke kun præget af masser af solskin og læsning i haven – jeg fik også shoppet en del bøger, hvilket i særdeleshed skyldtes en række gode sommertilbud.

Da jeg inden sommerferien købte en håndfuld bøger hos Wordery, fulgte der også en rabatkode med på 10%. I første omgang havde jeg ikke planer om at bruge den, men da jeg læste ‘The Knife of Never Letting Go’ af Patrick Ness og straks besluttede mig for at købe de to sidste bøger i serien, kunne jeg lige så godt udnytte rabatkoden. Nu står ‘Monsters of Men’ og‘The Ask and the Answer’ på boghylden og venter blot på at blive læst!

Jeg stiftede også bekendtskab med en ny bogshop – altså ny for mig. Jeg opdagede, at Bookoutlet havde 20% rabat på alle ungdomsbøger. Jeg køber normalt ikke bøger fra Bookoutlet, da de sender fra USA, og det betyder, at du risikerer at skulle betale moms + Postdanmarks gebyr, når pakken kommer til Danmark, hvis pakkens værdi er over 80 kr (inkl. porto). Men – da der var 20% rabat på mange af deres bøger, fandt jeg faktisk tre stk., som – når jeg købte dem enkeltvis – kunne komme under 80 kr. stykket. Jeg endte derfor med at købe ‘Shadow and Bone’,‘Article 5’ og ‘Natural History of Dragons‘.

Jeg plejer mest at bruge Saxo til køb af danske bøger, men de senere måneder har jeg for alvor fået øjnene op for deres udvalg af engelske bøger. Det hjalp også en del, at de kørte flere gode tilbud i løbet af sommeren – blandt andet 30% rabat da de rundede 30.000 følgere på Facebook. Jeg benyttede lejligheden til at købe flere af de bøger, jeg har tænkt mig at læse i forbindelse med efterårstemaerne, men jeg har dog allerede læst flere af dem. Jeg endte med at købe ‘The Wasp Factory’,‘The Walking Dead Book 3 og 4’, ‘All the Pretty Horses’, ‘The Newsflesh Trilogy’ og ‘Cinder’.

… og så havde jeg egentlig planer om at holde en shoppepause indtil november… indtil jeg fik en mail fra Saxo, der gav mig 20% rabat på næste bogkøb! For fristende! Jeg valgte derfor at kigge på listen over bøger, jeg havde tænkt mig at købe i november, og så bestilte jeg en række af dem med det samme. Det endte i øvrigt med, at bogpakken blev en uge forsinket (hvilket ikke gjorde mig så meget, for det var ikke bøger, jeg skulle læse her og nu). Saxo sendte mig en mail, hvor de beklagede det og gav mig samtidig et gavekort på 92 kr. som kompensation for forsinkelsen. Fantastisk kundeservice!

Jeg købte ‘Siege and Storm’ (nu hvor ‘Shadow and Bone’ viste sig at være glimrende), ‘The Rithmatist’ samt to julebøger: ‘Letters from Father Christmas’ og ‘The Oxford book of Christmas’ Stories’. Jeg har nemlig besluttet mig for, at temaet for december måned skal være bøger om jul, så jeg er så småt begyndt at hamstre julebøger.

Har du købt noget spændende for nylig?

8 thoughts on “Bøger jeg købte i sommers

  1. Sikke en fantastisk bogsommer du har haft dig! Du har fået flere titler jeg utrolig gerne vil læse, blandt andet bøgerne af Mira Grant! Dem ser jeg frem til en anmeldelse af 🙂

  2. Jeg er også rigtig glad for købene! Jeg læste 'Feed' tidligere i år og var meget begejstret for den (anmeldelse et sted på bloggen! :D), så jeg glæder mig til at læse resten af trilogien.

  3. Uha, det er svært at lade som ingenting, når Saxo sender e-mails med tilbud og rabatter 🙂 Og ja, sikke mange spændende bøger, du har fået købt. Glæder mig til at læse dine anmeldelser. Det virker til at vi har cirka samme smag i bøger.

  4. Lige præcis! Glæd dig til oktober måned – der regner jeg i hvert fald med at anmelde 2-3 af disse bøger (og så kommer de andre drypvis de kommende måneder :-))

  5. Giv mig endelig titler på mexicanske og texanske kogebøger for jeg har udover den der chili-kogebog kun et par spanske, et par fra mellemøsten og noget wok og kinesisk stående.

    Kan jo altid google dem eller låne dem på biblioteket for at se om det er noget jeg vil investere i. Skal jo finde plads til dem og det betyder som regel at en af dem jeg har må gives væk da jeg kun har de tre hylder som jeg nu har til kogebøger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *