Bøgerne under træet

Jeg håber, du har haft en dejlig juleaften. Det havde jeg sammen med familien – herunder to små og meget glade nevøer. Efter en lækker julemiddag, hvor jeg havde medbragt julesalat, spekulatius, fedtebrød og polvorones, var det selvfølgelig tid til juletræsdans og gaveudpakning. Det sidste blev ret omfattende, da vi var 11 mennesker denne aften. Jeg fik en række dejlige ting – blandt andet disse tre bøger. Jeg får ikke så tit bøger til jul og fødselsdag, så tre stk var ganske godt. Det eneste ærgerlige er, at jeg har læst dem alle sammen (!). ‘Marco effekten’ læste jeg i sommers, hvor jeg havde lånt den af en af mine venner. Den var dog så god, at jeg gerne selv ville eje den. ‘The Walking Dead 1’ lånte jeg i sin tid på biblioteket og blev så begejstret for serien, at jeg er begyndt at samle på den, og her manglede jeg den første bog i serien. ‘Valhalla – den samlede saga 5’ er den sidste bog i genudgivelsen af Valhalla-tegneserierne, og her er der faktisk lidt nyt læsestof, for udover det baggrundsmateriale, der nu er tilføjet, så har jeg ikke læst to af de tre tegneserier, som bogen indeholder. Det glæder jeg mig til!

De seneste år har jeg fået en god vane med at give mig selv en julegave, og det gør jeg også i år. Det bliver fire bøger, som jeg regner med at finde på juleudsalget. Jeg har endnu ikke lagt mig helt fast på hvilke bøger, det skal være, men mon ikke flere af bøgerne vil være bøger med vintertema? Det har jeg nemlig lyst til at læse for tiden – især nu hvor sneen pynter gader og stræder.

6 thoughts on “Bøgerne under træet

  1. Det kan jeg godt forstå – de er også virkelig skønne! Jeg glæder mig til at læse den seneste – har allerede kigget lidt på ekstramaterialet, og det er spændende læsning 🙂

  2. Den kan jeg godt anbefale! Den første hæfte i serien (ovenstående bog er en samling af hæfte 1+2) sagde mig ikke så meget, men derefter tog det fart! Jeg synes, det er imponerende, så meget historien udvikler sig.

  3. Sikke nogle fine julegaver du har fået. Jeg selv fik også to af valhalla-samlingerne. Dog nr. 2 og 4, så nu mangler jeg kun den sidste til samlingen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *