Boggaver

Jeg har lige haft fødselsdag, og det kan næppe overraske nogen, at der også stod bøger på ønskelisten! Da jeg også elsker at lave mad, så fik jeg selvfølgelig også kogebøger – både en skøn vegetarkogebog, som jeg længe har tænkt på at købe, samt en spændende kogebog af Heston Blumenthal, som gemalen havde fundet til mig. Jeg faldt faktisk over den kogebog, da jeg var i en boghandel sammen med Boglabyrinten for nogle uger siden, men der lykkedes det mig at undlade at købe bøger, nu hvor fødselsdagen var lige om hjørnet.

Jeg fik også et par tegneserier, og så skulle jeg bytte en gave, hvor jeg så brugte pengene til at skaffe en kogebog mere (!), som jeg har ønsket mig i over et år, og en fantasybog, som jeg har hørt godt om. Nogen af jer, der kender den sidstnævnte bog?

Tilføjelse: jeg fik også Michel Foucaults bog ‘Overvågning og straf”, men den fik jeg ikke med på billedet.  

Her til aften har jeg så hygget mig med at bruge et par gavekort til Saxo, så om et par dage skulle jeg gerne modtage en lille stabel skønlitterære bøger, og så mangler jeg stadig at bestille en meget smuk chokoladebog via Amazon – og øh et par skønlitterære bøger mere…

Jeg tror ikke, jeg løber tør for læsestof lige foreløbig… 🙂

8 thoughts on “Boggaver

 1. Uhh, sikke en skøn stak… Kogebøger er GULD værd… hehe… Jeg afprøvede så sent som her i dag, en opskrift på indbagte rejer – snak lige om lækker frokost. MUMS.

  Anyhow, alkymisten af Michael Scott er en ganske udemærket bog. Det der fascinerede mig mest, var hvor mange af de personer og steder han skrev om, som faktisk er virkelige, samt at han brugte mange virkelige historier og teorier. Det var virkelig fedt. jeg er spændt på at se hvad du selv syntes om bogen. =)

 2. Michelle – jeps! Og jeg tror godt, du kan regne ud, hvilken bog jeg skal bestille 😉

  Super! Jeg blev lige pludselig i tvivl, om jeg blandede den sammen med en anden, da jeg stod med den i boghandlen 🙂

 3. NYBH – det var den første, jeg bestilte 😉

  Jeg er ret vild med Blumenthals evner i et køkken, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse bogen. Hvis bare det smitter en lille smule af på min madlavning, så er jeg glad 😀

 4. er det ikke svært at lave mad ud fra en engelsksproget kogebog, når man som dansker er vant til de danske mål?
  Jeg elsker selv tegneserier, men kan ikke læse hvad der står på ryggen af den
  Lone.g

 5. Lone.g – det kommer meget an på bogen, for jeg synes, at det sværeste ofte er at have de rigtige ingredienser. Målene kan selvfølgelig godt drille lidt, men der tyr jeg blot til en oversigt for at 'oversætte' målene, mens det ind imellem godt kan være lidt af en detektivjagt at finde de ingredienser, der skal bruges 🙂

 6. Har du mon læst Foucaults? Sig endelig til, hvis du er færdig og vil sælge den videre 🙂 Og ellers vil jeg bare gerne vide, om den er god!

 7. Hej Nana!
  Ikke endnu – tror jeg snart bør tygge mig igennem noget mere faglitteratur.

  Jeg skal prøve at huske at sige til, når/hvis jeg vil sælge bogen efter endt læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *