Bogindkøb – før og efter jul


Som jeg fortalte for nogle uger siden, så er et af mine mål for 2015 at nedbringe antallet af ulæste bøger på hylderne. I den forbindelse har jeg blandt andet lovet mig selv, at jeg kun må købe en bog for hver tredje ulæste bog på hylden, jeg læser. Det vil sige, at når jeg for eksempel har læst 12 bøger fra hylden, må jeg købe fire nye bøger. Men men – jeg tyvstartede faktisk på udfordringen allerede tilbage i oktober måned. Hvad har det betydet for mine bogindkøb? Tja… først og fremmest overholder jeg udfordringen, så nu læser jeg stort set kun bøger, jeg har stående på hylderne (hermed en undskyldning til biblioteket – jeg skal nok komme på besøg til næste år!). Men derudover er bogindkøb pudsigt nok også blevet endnu sjovere, da jeg både planlægger købene i endnu højere grad, ligesom det føles som ekstra forkælelse. Og det er jo ikke så ringe endda…

Og hvad har jeg så købt de seneste måneder? Først og fremmest bøger på tilbud. Da Bookoutlet havde Black Friday-udsalg i slutningen af november, købte jeg tre bøger, som jeg fik tilsendt enkeltvis (for at undgå at skulle betale ekstragebyr for køb uden for EU). Det blev til ‘Stormdancer’, ‘Dash and Lily’s Book of Dares’ og ‘The Tropic of Serpents’.

‘Dash and Lily’s Book of Dares’ læste jeg selvfølgelig i løbet af julemåneden, mens jeg stadig har de to andre til gode. Jeg går dog pt. og lurer på ‘Stormdancer’ men har lovet mig selv, at jeg skal nå at læse sidste bog i den spændende ‘Feed’-serie, inden jeg må gå i gang med en ny serie.

I december måned købte jeg flere boggaver til familien via Saxo, og i den forbindelse blev jeg jo også nødt til at købe lidt til mig selv, nu hvor de havde 20% rabat på alt. Det blev til ‘The Nutcracker’ og ‘Scarlet’, som jeg også fik læst i løbet af december.

Her i januar er jeg ikke stødt på så mange interessante bogtilbud. Jeg fandt ‘Pigen der forsvandt’ i Føtex til 69 kr, og ja – så kom jeg til at købe den. Havde ellers planer om at skrive den på min fødselsdags-ønskeseddel. Desuden havde Wordery tilbud i hele januar måned – 10% på hele udvalget – og da jeg havde lovet mig selv fire bøger i julegave, kunne jeg lige så godt benytte dette tilbud. Det blev til fire julegavebøger samt en enkelt bog, jeg havde ‘sparet op til’ – ‘Frost Hollow Hall’, ‘Deathless’, ‘Ruin and Rising’, ‘A Merry Christmas’ og ‘The Night Before Christmas’.

De to sidstnævnte har jeg dog ikke planer om at læse lige foreløbig – dem gemmer jeg til næste jul – men jeg besluttede mig for at købe dem nu, så jeg var sikker på, at de stadig var mulige at få fat på.

‘Frost Hollow Hall’ og ‘Ruin and Rising’ har jeg allerede læst, og ‘Deathless’ er jeg i skrivende stund i gang med, så om et par uger anmelder jeg også den bog.

Har du købt nogle spændende bøger for nylig?

3 thoughts on “Bogindkøb – før og efter jul

  1. Åh hvor spændende med alle de nye, fine bøger. Jeg er så spændt på at se, hvad du synes om 'Deathless'. Åh, hvor jeg håber, du kan lide den. Og de Christmas Classics er altså bare for yndige til at modstå.

    Jeg har også købt en del nye bøger i januar – de kommer på bloggen i morgen 🙂

  2. Det indlæg glæder jeg mig til at læse 🙂
    'Deathless' har virkelig været noget af en oplevelse. Jeg er næsten færdig med den og skal lige fundere lidt over, hvordan jeg bedst vurdere den. Den er spændende og anderledes men også kompliceret på nogle punkter.

  3. Pingback: Frost Hollow Hall | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *