Bogindkøb

Jeg har haft ret travlt på det seneste, så jeg har ikke fået læst så meget. Til gengæld har jeg tilladt mig at købe et par bøger for nylig, for mængden af ulæste bøger på hylderne er blevet kraftigt reduceret det sidste halve år, så nu syntes jeg, at jeg havde gjort mig fortjent til det.

‘Fatherland’ er en bog, jeg ser meget frem til at læse. Jeg har læst passager fra bogen for et par år siden, og jeg har høje forventninger til den.

‘His Majesty’s Dragon’ har jeg fået anbefalet af en af mine venner og har siden læst meget godt om. Det engelske/amerikanske fantasymarked kan godt virke temmelig stort og uoverskueligt, så det er rart med nogle anbefalinger på det område, for der er rigtig meget at vælge imellem. Lige nu spekulerer jeg på, om jeg skal i gang med en af disse, når jeg er færdig med min nuværende bog, eller om det er en af dem fra hylden, der skal læses.

2 thoughts on “Bogindkøb

  1. Helt enig – synes også det engelsk/amerikanske fantasymarked er meeeget stort og uoverskueligt. Men det ser ud til at være nogle spændende bøger, du har købt!

  2. Louise – jeg har faktisk haft en lang periode, hvor jeg nærmest ikke turde nærme mig fantasyhylden hos boghandlere med et bredt udvalg af engelske paperbacks, for jeg ville bare blive helt depri over alle de indbydende bøger, som jeg ikke ville have tid til at læse! 😀

    Jeg tror også, at de er gode – begge er blevet anbefalet af flere, jeg kender, så jeg har allerede en del forventninger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *