Bogindkøb til efterårslæsningen

efterårsbøger

For et par uger siden bestilte jeg en pæn stabel efterårsbøger hos Saxo. Ok, efterårsbøger er måske så meget sagt, men det er i hvert fald bøger, jeg har tænkt mig at læse i løbet af de kommende måneder. Fire af bøgerne er reserveret til Dewey’s readathon i oktober, hvor jeg – ligesom sidste år – har tænkt mig at læse horror, gys og gru, mens mørket falder på!

Til readathonen har jeg reserveret to af tegneserierne – ‘Revival – Deluxe Edition’ og ‘The Nightmare Factory’. Jeg har hørt godt om begge og er meget spændt på, om de er lige så fascinerende, som jeg håber på.

‘The Poison Eaters’ og ‘The Bad Seed’ ryger også i readathon-bunken, og udover disse fire bøger har jeg også et par bøger mere fra bogreolerne, som bliver en del af min readathon-læsning. Mere om dette i ugen op til eventen.

Jeg har også købt ‘Fables 2 – Deluxe Edition’, for jeg var ret begejstret for ‘Fables 1’ og har glædet mig meget til at læse videre i serien.

‘Armada’ er skrevet af samme forfatter, som også stod bag successen ‘Ready Player One’. Da jeg har hørt ret godt om ‘Armada’ – og i øvrigt ikke kan stå for, at den handler om computerspil og rumvæsner – så var den også et must buy.

I starten af blogindlægget fik jeg omtalt bogstablen som efterårsbøger, og lidt efterår er der da også i form af bogen ‘The Shock of the Fall’ – en efter sigende småmelankolsk bog, som egner sig fortrinligt som efterårslæsning. Den har længe stået på min ønskeliste, så nu var det på tide, at den blev bestilt hjem.

Sidst men ikke mindst er der en anden finurlig bog, nemlig ‘The Humans’, der er en sjov scifibog med rumvæsner, bortførelser og andet spas. Den er jeg pt. i gang med at læse, og indtil videre virker den ganske hyggelig.

Et par enkelte bøger fra andre bogforhandlere er også dukket op med posten. Jeg bestilte ‘The Night Stalker’ fra Bookdepository, da Saxo ikke kunne skaffe den, og i et spontant øjeblik bestilte jeg ‘The Enchanted’ fra Bookoutlet, da jeg stødte på den der. Jeg har faktisk lidt svært ved at forklare, hvorfor jeg gjorde det – jeg kender ikke så meget til historien men er stødt på flere lovprisninger af den. Forsiden ville ellers normalt skræmme mig væk (nej, jeg er absolut ikke hestepige), så nu er jeg virkelig spændt på, hvad jeg synes om bogen.

The Catcher in the Rye

Og se så, hvad der dukkede op i postkassen i går! (bogen, ikke katten :)). ‘The Catcher in the Rye’, som jeg for nylig vandt hos Borough of Books. Den går jeg nok i gang med inden længe, for den har jeg virkelig set frem til at læse.

Har du købt nogle spændende bøger for nylig?

4 thoughts on “Bogindkøb til efterårslæsningen

  1. Sikke mange spændende bøger du har købt. Jeg glæder mig til at læse din mening om dem alle. Især ‘The Enchanted’, som sjovt nok også er med på min læseliste for oktober måned.

    Er der egentlig åbent for tilmelding til Dewey?

    • Ej hvor pudsigt! Og jeg er virkelig spændt på, hvad det er for en bog – jeg har ingen anelse om, hvorvidt den er noget for mig 🙂

      Jep, de åbnede for et par dage siden – og har i øvrigt fået et helt andet hjemmesidelayout.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *