Bogindkøb til sommerlæsningen

sommerens bøgerYes! Så blev det endelig tid til at købe bøger igen! En af mine bogudfordringer i år er som bekendt at mindske antallet af ulæste bøger på boghylderne, så jeg køber én bog, hver gang jeg har læst tre bøger (ok, ikke helt sandt – jeg samler som regel sammen, så jeg køber flere bøger på én gang, men jeg skal som sagt læse langt flere bøger, end jeg køber).

Det går ganske godt med denne udfordring, selvom jeg havde en periode i foråret, hvor jeg syntes, at den var ret irriterende. Jeg synes dog også, det er rart at få læst de bøger, der ind imellem har stået flere år på hylden og blot ventet på at blive læst, men det betyder selvfølgelig, at jeg forsømmer biblioteket i år…

Nok om det – tilbage til bøgerne, jeg har købt! Jeg bestilte en fin stabel fra Saxo, og ja det er en bred vifte af bøger.

‘Fables’ har jeg længe – virkelig længe – ønsket at læse, og jeg gætter på, at jeg kaster mig over den allerede denne weekend. Jeg har frygtelig høje forventninger til bogen, så jeg håber ikke, jeg bliver skuffet.

‘Dronningens dame’ faldt jeg over for nylig, da jeg søgte efter inspiration til historisk-inspirerede bøger. Denne her lød lovende, og den sniger jeg sandsynligvis også ind i sommerferielæsningen.

‘The Silver Dark Sea’ er lidt uden for min comfort zone, men denne historie om havfruer lyder altså som en perfekt feriebog!

‘The Handsmaid’s Tale’ er en ny-klassiker og tilmed en af de bogudfordringsbøger, jeg har valgt fra BBC’s liste over bøger, du skal læse, så den læser jeg nok efter sommerferien. Den er jeg meget spændt på at læse.

‘The Executioner’ er en bog, jeg længe har glædet mig til at læse. Jeg læste ‘The Cruxifix Killer’ sidste år og elskede den, så man kan roligt sige, at det var på tide, jeg fik købt næste bog i denne serie! Jeg tror faktisk, at jeg bestiller den næste bog inden længe… for en sikkerheds skyld…

‘Royal Assassin’ og ‘Assassin’s Quest’ er anden og tredje bog i ‘Farseer’-trilogien. Jeg læste første bog, ‘Assassin’s Apprentice’ sidste år og bestilte i den forbindelse de to næste bøger, men de var udsolgt fra forlaget på det tidspunkt, da bøgerne blev genudgivet kort tid efter med disse smukke, nye forsider. Jeg har (selvfølgelig) også købt den første bog med det nye cover og solgte den gamle udgave for et stykke tid siden. Ja, jeg er en af dem, der helst skal have matchende bøger, når det drejer sig om serier…

Har du læst en eller flere af de ovenstående bøger? Kan du anbefale dem?

 

10 tanker om "Bogindkøb til sommerlæsningen"

  • Det håber jeg også, men jeg har så høje forventninger til serien, at jeg snart ikke tør læse den! (ha, det er løgn… jeg pønser på at læse den i weekenden ;)).

 1. Åh, sikke en vidunderlig stak!

  Jeg holder SÅ meget af “Farseer”, selvom det efterhånden er rigtigt mange år siden jeg læste den, og så er “Handmaid’s Tale” en af de bøger, som virkelig bare har fuldt fortjent al rosen og hypen – den er fantastisk 🙂

  Rigtig god læselyst!

  • Det eneste problem med ‘Farseer’ er, at nu var jeg endelig i bund med de tykke fantasybøger – og så dukker disse to basser op på hylden! 😀 Nå, men så er der også lidt læsestof til efteråret 😉

   Mange tak – jeg glæder mig!

 2. Jeg har ikke læst en eneste af bøgerne i din dejlige bogstak, så jeg glæder mig til at høre hvad du synes om de forskellige bøger.

  Jeg har længe haft et godt øje til Robin Hobbs bøger, men jeg har nok serier der venter i øjeblikket, så de må pænt vente.

  • Det kan jeg godt forstå – det er nogle rimelig tykke bøger, hun skriver! Jeg håber på at få dem læst i løbet af efteråret eller vinteren. Tror at den sidste skal kombineres med en ferie, for den er temmelig tyk, så den kræver god tid 🙂

 3. Åh, jeg må også snart have næste bind i fables. Den ser rigtig fin ud den udgave du har købt, indeholder den mere end første bind?

  • Ja, den indeholder de to første bind. Jeg har fået en forkærlighed for at købe tegneserier i hardcover (gør det også med Walking Dead-serien), men det gør selvfølgelig hvert køb lidt dyrere. Til gengæld er der så dobbelt op på indholdet 🙂

 4. Åh Piske, jeg kan jo kun anbefale Chris Carter. Jeg har læst alle hans bøger og er ret begejstret for dem alle (selvom jeg ikke lige husker denne ene specifikt – godt at jeg nu selv har lavet en lille bogblog – ene og alene for at jeg selv kan huske bøgerne fra hinanden :-))

  • Jeg var også ret begejstret for den første bog, og jeg regner med at gå i gang med næste bog i løbet af den kommende weekend 🙂
   Har du stadig gang i bogbloggen og vil du i så fald skrive linket igen? Jeg kan se, at jeg har mistet det, da jeg overførte min egen blog til WordPress tidligere i år :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *