Bogshopping i London

Jeg var i London på forlænget weekend for en uge siden, og der var selvfølgelig tid til lidt bogshopping. Vi var kun et par enkelte steder, men det var riiiigeligt, for vi var i et par ganske velassorterede bogbutikker, hvor det mest gjaldt om IKKE at slæbe alle bøgerne med hjem!

Første stop var nørd-eldorado alias Forbidden Planet. Et herligt sted med MASSER af fantasy-, horror- og sci-fi bøger samt tegneserier og nørd-gadgets. Absolut anbefalelsesværdig. Der var rigtig mange fristelser, og jeg kunne sagtens have fyldt kufferten med bøger, jeg allerede ønsker mig, men der gik lidt sport i at vælge et par bøger, som jeg faldt for i selve butikken. Det blev til ‘Orcs’ og ‘The Corpse-rat King’.

Andet stop var Waterstones, som – til trods for at det var en mere ‘normal boghandel – havde en række ganske frodige hylder for fantasy- og horrorgenren. Butikken havde også hylder afsat til bøger, som var anmeldt af butikkens bogklub, ligesom der var en hylde med bøger, der var signeret af den enkelte forfatter. Her fandt jeg ‘Plague’. Der var rabat, hvis man købte to bøger, og da jeg tænkte, at det ville være godt at supplere mit engelske ordforråd med andet end fantasy-ord, så valgte jeg ‘The Snow Child’, som lød interessant ud fra bagsideteksten.

… og så købte jeg faktisk også et par et par bøger i Harrods – et overdådigt, ja nærmest vulgært magasin i London. De havde ikke specielt mange fantasy- og horrorbøger, men jeg fandt da både ‘Fool moon’ og ‘Feed’ der.

11 thoughts on “Bogshopping i London

 1. Åhh.. jeg elsker forbidden planet.. kunne brugt timer i den butik 😛

  Fin bunke du fik med dig 🙂
  Åhh.. snyd, vil også til London på shopping igen.. 😀

 2. MoonStar – vi var der også i lang tid – mistede lidt tidsfornemmelsen undervejs 😀

  Helt sikkert en butik jeg gerne vender tilbage til igen og igen 🙂

 3. Ja, Fifty Shades var heldigvis hurtigt læst, men jeg har heller ingen planer om at tage fat på resten af serien (trods cliffhangeren i slutningen). Det var den alt for uinteressant til.

 4. Andra – lige præcis. Og med den lange liste af bøger, som jeg gerne vil læse, så ser jeg heller ingen grund til at læse flere af dem, når nu de ikke fænger 🙂

 5. Pingback: Feed | Den Lille Bogblog

 6. Pingback: Gone | Den Lille Bogblog

 7. Pingback: Boghandlere i New York | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *