Bogudfordringer i 2019

Et nyt år er oprunden, og det er nu tid til at sætte sig nogle mål for læsningen i 2019. De senere år har jeg haft bogudfordringer, der tog udgangspunkt i kvartalstemaer (for eksempel tre måneder med fantasy) eller på at læse mindst én bog fra de forreste sider af to-read-listen på Goodreads. Det er begge udfordringer, jeg har været ret glad for. Nu er det dog tid til at prøve noget andet.

I år vil jeg læse mindst én Stephen King bog om måneden. Det må gerne være en genlæsning, for der er flere af hans bøger, som jeg ikke har læst i over tyve år, men jeg har også fundet frem til en del nyere bøger af ham, jeg endnu ikke har læst.

Jeg vil også læse mindst én bog på over 500 sider om måneden. Jeg læser en del tykke bøger i forvejen, men jeg kan se på boghylderne, at jeg alligevel har fået samlet mig en pæn stak bassebøger, så nu vil jeg rydde op i dem, så det ikke bliver alt for uoverskueligt. Jeg ville oprindeligt have sat grænsen til bøger på minimum 600 sider, men jeg kan se, at flere af dem, jeg gerne vil læse, ligger på mellem 500 og 600 sider, og så ville det jo være dumt at sætte en grænse, som udelukker en del af dem.

… og det er sådan cirka det i år. Kun to bogudfordringer. Eller – principielt set er der tre, for jeg har også noteret på Goodreads, at jeg vil læse mindst 150 bøger i år, men jeg gør det mest, fordi det giver mig et hurtigt overblik over, hvor meget jeg egentlig læser i løbet af året.

Hvad med dig? Har du nogle læsemål for i år?

8 thoughts on “Bogudfordringer i 2019

  1. Nogle gode mål! Jeg er spændt på hvad du kommer til at læse af Stephen King. Jeg har lige lyttet ‘Den Grønne Mil’ færdig, som var en første gang for mig. Den var virkelig god!

  2. Det lyder dejlig overskueligt med så få bogudfordringer for året! Jeg håber du kommer godt igennem det – og mon ikke de kan kombineres når nu Stephen King også skriver længere bøger en gang imellem. Held og lykke med at få læst de 150 bøger! Forhåbentlig bliver 2019 et fantastisk læseår.

    • Jeps! Og så taler vi ikke højt om, hvor lang min liste over nytårsforsætter er i år, for jeg har virkelig mange – bare ikke så mange på bogfronten denne gang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *