Bogudvalget til forårets Read-a-Thon

Forårets Read-a-Thon-event nærmer sig, og i år kan jeg for en gangs skyld deltage hele weekenden – yay! Min læsestabel er derfor også højere end de tidligere år, men jeg tror dog ikke, jeg når alle bøgerne i løbet af de 24 timer. Jeg kan dog godt lide, at der er lidt forskelligt at vælge imellem.

I modsætning til efteråret, hvor jeg dyrker de mørke, dystre og uhyggelige bøger, så har jeg besluttet, at bøgerne til forårseventen skal være mere muntre og hyggelige. Det har jeg forsøgt ved at sammensætte følgende stabel – uden at det er blevet 100% happy-go-lucky.

‘The Guest Cat’
‘The Princess and the Goblin’
‘I Capture the Castle’
‘Good Wives’
‘Aristotle and the…’
‘Saga 4 + 5’

Har du læst en eller flere af bøgerne, og hvad synes du så fald om dem? Og hvad skal du selv læse til Read-a-Thon på lørdag?

9 thoughts on “Bogudvalget til forårets Read-a-Thon

 1. Dejligt at du kan deltage i alle 24 timer, og sikke en fin fin stak du har udvalgt! Jeg har længe ønsket at læse “I Capture the Castle”, men jeg er bare aldrig rigtig nået til dertil. Jeg har hørt at den skulle være fantastisk, og ser frem til at høre din mening om bogen. Jeg har læst “Little women” og “Good Wives”, som begge er meget gode.
  Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn:-)

  • Sådan har jeg det også med I Capture…, og NU er jeg endelig nået dertil 😀
   Og i lige måde! Det bliver hyggeligt 🙂

 2. Pingback: Dewey’s Read-a-Thon Spring 2016 | Den Lille Bogblog

 3. Sikke en fin stak!
  Glæder mig meget til at følge med i din læsning de (snart) næste 24 timer 🙂
  Jeg har læst “Aristotle og..:” for nylig og var ret glad for den, og elsker (selvfølgelig) Saga, som jeg også tror jeg skal læse Volume 5 af senere i dag.

  Jeg har selv været ret meget off-line de sidste par måneder, men der er intet som Dewey til at få én til at glæde sig som et lille barn til at være med sammen jer andre.

  Selv skal jeg læse en masse forskelligt bl.a. Robert Aickman (som skriver nogle fantasiske creepy og underlige historier, som jeg forestiller mig du ville kunne lide), lidt Roald Dahl og noget urban fantasy 🙂

 4. Pingback: The Princess and the Goblin | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *