De dejlige (bog-)julegaver

bogjulegaverDet er dagen efter dagen – aka første juledag. Jeg håber, du havde en dejlig juleaften.

Jeg nød en aften sammen med familien, hvor der traditionen tro blev spist masser af god mad, sunget julesange og naturligvis også pakket gaver ud. Og hvad fik jeg så? En lang række dejlige ting – herunder også en overraskende høj stabel bøger, yay!

Jeg fik ‘Leviathan Wakes’, ‘Fables HC 6’ og ‘Rat’s Wars’ af min allerkæreste, og så fik jeg ‘Paris’ og ‘Krig og Fred’ af den øvrige familie. Simpelthen så dejlige boggaver!

‘Rat’s Wars’ har jeg allerede læst her til formiddag, og mon ikke jeg også får læst ‘Fables HC 6’ i løbet af julen? ‘Krig og Fred’ bliver dog nok et sommerferieprojekt (ligesom med ‘Anna Karenina’ sidste sommer), og så håber jeg at få læst ‘Leviathan Wakes’ i løbet af de kommende måneder. Hvis jeg nu er smart, får jeg læst den rimelig hurtigt, så jeg kan ønske mig den næste i serien til min fødselsdag… 😉

‘Paris’ læser jeg nok også i løbet af de kommende måneder, for det vil passe ind i en af mine bogudfordringer… men mere om det ved årsskiftet, hvor jeg røber planerne for næste års læsning.

Har du fået bøger i julegaver – og i så fald hvilke?

8 thoughts on “De dejlige (bog-)julegaver

  1. Jeg har lige spurgt til dine firkantede gaver i kommentaren på min egen blog, men her kan jeg da se herlighederne selv. Det er godt nok nogle tykke bøger du skal i gang med. Jeg har endnu ikke læst noget af Rutherfurd, netop fordi de virker så overvældende.

    Krig og fred har jeg gerne ville læse i mange år. Nu har jeg så afsat de første seks måneder af 2017 til at gøre det og delt de to bind op i seks cirka lige store dele, så i januar skal jeg læse s. 5 – 244. Det kan godt være jeg vælger at læse den hurtigere hvis, det går derud af, men nu har jeg da i hvert fald noget at holde mig selv i nakken med.

    Jeg har ikke fået nogen bøger i gave, som sædvanligt, men dejlige julegavepenge, som skal spenderes når nu Arnold Busck for første gang holder bogudsalg i begyndelsen af januar.

  2. Sikke dejlig boggaver, der lå under træet til dig i går 🙂 Og dejligt at du havde en skøn aften med familen! Der lå desværre ingen bøger til mig under træet i år, men der lå penge, som jeg gemmer til, at jeg kan købe alle bøgerne i boksen med Little Black Classics fra Penguin 🙂

    • Det vil jeg gøre. Ser frem til nogle dejlige solskinsdage på græsplænen med bogen… (oh well, man har vel lov til at drømme :D).

  3. Pingback: Rat’s Wars – Pearls Before Swine | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *