De seneste bogforkælelser

Jeg har længe planlagt at købe en god stabel bøger, og her i marts var det endelig tid til at bestille lidt nyt til bogreolerne. Jeg måtte dog lige vente, indtil jeg havde holdt fødselsdag, for det kunne jo være, jeg fik bøger i gave… og ja, der faldt søreme en god stabel fødselsdagsbøger af til mig! Yeah!

Jeg havde besluttet mig for at købe nogle flere bøger af en af mine yndlingsforfattere – Brandon Sanderson. Det blev til ‘Firefight’ og ‘Calamity’, for jeg har planer om at færdiggøre ‘The Reckoners’-serien i denne måned. Derudover bestilte jeg ‘Shadows of Self’ i den tro, at den ville passe sammen med resten af bøgerne i ‘Mistborn’-serien, men nej – forlaget har ændret på formatet! Argh, argh, det kan en bogelsker som jeg jo slet ikke administrere…

Nå, men det blev også til en stabel bøger af andre forfattere. To af bøgerne købte jeg for fødselsdagspenge – nemlig ‘Room’ og ‘Half a King’. ‘Room’ har jeg længe overvejet at læse, for jeg har hørt så meget godt om den, så nu skulle det være. ‘Half a King’ er min første bog af Joe Abercrombie. Jeg tør ikke indrømme, hvor længe jeg har ønsket at læse noget af ham uden at gøre noget ved det, men NU fik jeg endelig fat i en af hans bøger, så inden længe…

Den første bog i Stephen Kings ‘The Dark Tower’-serie bliver filmatiseret næste år, så jeg har besluttet, at jeg skal forsøge at få læst serien færdig i år. Bog 2 og 3 i serien er derfor nu indkøbt, så jeg kan læse dem i løbet af de næste par måneder, og så er jeg forhåbentlig klar til at købe de næste bøger i serien til sommer, hvor jeg planlægger et større bogindkøb.

Sidst men ikke mindst blev det til et enkelt tegneseriekøb. ‘The Hedge Knight’ er en graphic novel baseret på en novelle af George R. R. Martin. Det er også en bog, jeg længe har ønsket mig, så nu håber jeg bare, den var værd at vente på.

Har du købt noget spændende for nylig?

4 thoughts on “De seneste bogforkælelser

 1. Jeg har også lige købt en stor stak Brandon Sanderson bøger 🙂
  Det ændrede format på Mistborn irriterer også mig ret meget, men har på ingen måde kunne finde nogle der passer med det oprindelige format.

  Glæder mig til at høre hvad du synes om Half a King. Det også en af de forfattere jeg genre vil stifte bekendtskab med på et tidspunkt.

  • Yay! 😀
   Lige præcis. Jeg har faktisk overvejet at skrive til forlaget og forklare, hvor fjollet det er (man er vel dedikeret bogelsker ;-)). Jeg er også meget spændt på Half a King. Lige nu overvejer jeg, om jeg skal i gang med bogen her i påsken, selvom jeg egentlig har planlagt at læse noget andet…

 2. Bøger der ikke passer sammen, Arghh! Man kan blive så skuffet også selv om man forsøger at overbevise sig selv om det jo bare er en lille ting i den store verden, men nej! Det er bare så irriterende. Derfor går jeg altid ind på The Book Depository og tjekker målene på de forskellige udgaver også selv om jeg skal købe bøgerne et andet sted på nettet.

  Jeg har ikke følt mig så tiltrukket af fantasy på det sidste, måske du kan inspirere mig med nogle anmeldelser 🙂

  • Det plejer jeg også at gøre, men her havde jeg simpelthen ikke forestillet mig, at forlaget pludselig kunne finde på at ændre formatet – suk!

   Det håber jeg, at jeg kan gøre – og jeg krydser fingre for, at Half a King er en af dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *