December var…

julekugler21 læste bøger
Da jeg tilbage i oktober opgraderede min Goodreads-udfordring fra 150 til 200 bøger, vidste jeg, at jeg ville få travlt med at læse de sidste par måneder op til årsskiftet – ikke mindst fordi jeg har en hel del tykke bøger, jeg gerne vil læse. Men jeg nåede det – 200 bøger blev det til i løbet af 2016, og det kan jeg kun være tilfreds med.

Månedens bedste læseoplevelser var ‘Julefortællinger’ – så fyldt med julestemning og næstekærlighed.

8 nye bøger
Jeg købte to bøger og én tegneserie i december – nemlig ‘Julefortællinger’ og ‘Christmasaurus’ samt ‘Saga 6’. Derudover fik jeg tre bøger og to tegneserier i julegave. Ualmindelig dejlig bogmåned.

Fuldfed julehygge
December var for mit vedkommende mere rolig, end den plejer at være. Det betød på den ene side, at der ikke var nogen venne-julefrokoster, da hele vennekredsen er ret børneramt (æv), men til gengæld nåede vi at julehygge en del i eget hjem. Når jeg får juleferie, føler jeg dog altid, at jeg burde have julet endnu mere, men sådan er det nok bare at være julenisse som jeg. Kan ikke få julehygge nok!

I 2017 skal jeg:
… well, det afslører jeg den 1. januar, så kig forbi igen for at se, hvad jeg har fundet på af nye bogudfordringer.

Vil du se mit bogår på Goodreads, så tryk på dette link.

Godt nytår!

2 thoughts on “December var…

  1. Hold da op, hvor har du fået læst mange bøger. 200 stk! Jeg når kun lige akkurat op på 150 bøger når jeg bliver færdig med den sidste i morgen, og det synes jeg egentlig er ret mange.
    Jeg glæder mig til at se hvilke nye bogudfordringer du har fundet på til 2017.

    • Ja, det er ret vildt. Jeg har dog læst lidt flere korte bøger og tegneserier i år, så selvom jeg har læst lidt over 30 bøger mere i år i forhold til sidste år, så har jeg faktisk læst omkring 600 sider færre i år 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *