Den tavse by

I sidste måned læste jeg ‘Dæmonernes by’ – første bog i en serie af Cassandra Clare. En serie jeg har fået anbefalet af flere, og hvor første bog var udmærket, uden at jeg for alvor blev blæst omkuld.

Jeg vil ikke fortælle så meget om handlingen, da ‘Den tavse by’ som sagt er anden del i en serie, men i stedet fremhæve, at anden del var bedre og mere fængende end første bog. Rammerne er sat, og det gør, at der kan kæles for flere detaljer. Bogen er heller ikke bange for at udfordre et par tabuer på kærlighedsfronten, og det er befriende at se, så det ikke ender i det klassiske trekantsdrama, som bruges lige lovlig ofte i denne genre af bøger. Der er action, der er humor, der er kærlighed – og der er masser af overnaturlige væsner. Det bliver en kende for meget til sidst (we’re all so very special), men jeg kan alligevel ikke lade være med at nyde forfatterens fortolkning af de forskellige væsner og de konflikter, der er mellem dem.

Nu ser jeg frem til at læse den næste bog – mon ikke jeg når den i løbet af sommerferien?

6 thoughts on “Den tavse by

 1. JUHU! Er glad for, du kan lide den – og vil læse den næste bog. City of Glass – eller Englens By, som den jo hedder på dansk – er måske min alleryndlings i serien… 🙂

 2. Rebecca – hehe! 😀
  Og den er allerede reserveret, for der er op mod 4-5 ugers ventetid på den, så jeg måtte hellere booke den med det samme 🙂

 3. På din ene blog tager jeg på af alle de lækre opskrifter, og på den anden får jeg lige sponsoreret Amazon med en del penge, fordi der er så mange bøger jeg skal have læst 😀 Er du sød ikke at få flere blogs?? Ha ha ha…

  Elsker din alsidige bogsmag, passer perfekt ind i min egen 🙂

  – Maj 🙂

 4. Uhh jo, en fitnessblog, det kunne være godt – ha haha…

  Ang, din kommentar inde på min blog, så kan du lige tro jeg fandt en masse inspiration, jeg har bl.a. bestilt “Pigen i Gyngen” og “Rebecca” inde hos Amazon, du fik dem besksrevet så spændende at jeg straks vidste, at dem skulle jeg altså læse!
  På fredag går turen på biblioteket, hvor jeg vil se om jeg kan finde nogle af de andre jeg har på listen, fx Trudi Canavans bøger!

  Den kommer virkelig til at stå i bøgernes tegn denne sommer ;D

  Oven i det, har jeg også samlet en del bøger jeg har “gemt” til ferien…

  Jeg synes det er vildt fedt at du har sådan en alsidig smag, for det har jeg nemlig også, så da jeg så din bogblog, læste jeg ALLE dine indlæg med det samme og var mere end begejstret 😀

  – Maj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *