Dewey’s Readathon – forår 2018

14.00
Så er readathon ovre! Jeg overraskede mig selv ved også at færdiggøre ‘Hvidløgsballaderne’, så jeg nåede faktisk også at læse ‘Saga 8’ i løbet af de sidste 40 minutter. Sikke en slutspurt!

Nu vil jeg kigge lidt hos jer andre, og så vil jeg nyde det gode vejr (jeps, der er solskin igen!) med en lang cykeltur.

Tak for alle jeres beskeder – håber I har haft en lige så hyggelig readathon som jeg havde 🙂

11.05
Nå men øh… så blev jeg allerede færdig med ‘Tidens væsen’. Til slutspurten vil jeg kaste mig over min ‘togbog’ (dvs. den bog, jeg pt. har med i tasken til og fra arbejde). Den hedder ‘Hvidløgsballaderne’, og den bør kunne underholde mig tiden ud, for der skal jo også være plads til frokost undervejs.

10.05
Jeg har netop færdiggjort min sidste bog i læsestablen! Jeg var åbenbart for pessimistisk denne gang mht. læsemængden, men så kan jeg meget passende fortsætte med ‘Tidens væsen’, som jeg gik i gang med for nogle dage siden.

Håber læsningen går godt hos dig 🙂

07.15
Jeg har ligget og læst i sengen den sidste halvanden times tid. Er efterhånden nået ca. en tredjedel ind i ‘The Way of the Warrior’, som tegner sig til at være en udmærket ungdomsbog. Om lidt skal jeg have lidt morgenmad.

Hvordan går det hos dig?

00.15
Havde egentlig planer om at gå i seng inden midnat, men så kom vores hankat tilbage for at ligge i sofaen sammen med mig, og så blev jeg oppe lidt længere. Det betyder også, at jeg har færdiggjort en bog mere og nu er gået i gang med ‘The Way of the Warrior’. Meeen… må hellere smutte i seng nu. Starter nok morgenen med at putte under dynen, mens jeg læser, så der går lidt tid, før jeg atter opdaterer. God læsning og/eller sov godt – alt afhængig af, hvad du har planer om her i nat 😉

22.45
‘Monster on the Hill’ var en hyggelig og smågakket tegneserie om et monster, der ikke kunne finde ud af at være skræmmende og dermed var en stor skuffelse for landsbybeboerne, der savnede at blive skræmt godt og grundigt. Jeg fik et par billige grin undervejs, og det gav et ekstra pift til læselysten! Om lidt går jeg i gang med en anden dragebog, nemlig ‘Dragen med de røde øjne’ af Astrid Lindgren. Jeg er spændt på, hvad den vil byde på af historier, for jeg tror ikke, jeg før er stødt på disse historier, men jeg elsker Lindgrens fortællinger 🙂

21.40
Så blev jeg færdig med ‘As The Heart Bones Break’. Det trak noget ud til sidst – den bog fangede mig bare ikke. Er lige gået i gang med næste bog, som faktisk er en tegneserie – den virker tilpas gakket, hvilket også er tiltrængt efter den noget deprimerende bog.

Går det godt med læsningen hos dig?

18.35
Holder lige en lille pause fra læsningen for at spise aftensmad og tjekke, hvordan det går hos (jer) andre deltagere. Jeg er fortsat i gang med ‘As The Heart Bones Break’, og den er heldigvis blevet lidt bedre. Min husbond spiller computer med nogle af vennerne, så der er en hyggelig pludren i baggrunden, mens jeg skriver dette. Inde i stuen, hvor jeg læser, er der dog helt stille, eftersom vores hankat har slumret sødt på et tæppe ved siden af mig indtil nu.

16.40
Holder en lille pause i læsningen. Jeg startede som sagt med ‘The Dog Who Dared to Dream’ (som jeg fotograferede ved en af vores katte, der syntes, at det var en utrolig dum bog at læse… ;)). Fin lille bog i stil med ‘The Hen Who Dreamed She Could Fly’, som jeg læste sidste år. Jeg er kommet godt i gang med næste bog, der samtidig også er månedens to-read-bog: ‘As The Heart Bones Break’. Den er interessant skrevet, men desværre fanger historien mig endnu ikke. Jeg håber, det kommer undervejs.

Nu vil jeg lige kigge med hos jer andre – fortsat god læsning 🙂

13.55
Om et øjeblik trisser jeg UD I HAVEN, HVOR JEG STARTER MED AT LÆSE! Ja, undskyld råberiet, men jeg havde ærlig talt ikke troet, at jeg ville komme til at sidde udenfor til dette års forårs-readathon. Jeg er helt oppe at køre over det 🙂 Min første bog bliver ‘The Dog Who Dared to Dream’. Rigtig god læsning til dig!

Inden
Det er formiddag – kun tre timer inden, at readathon starter – og jeg dimser rundt og laver alt muligt andet, der lige skal være styr på, inden læseeventen går i gang. For eksempel plante krydderurter i vores bede! Jeps, det er bare om at få styr på alle de praktiske gøremål inden kl. 14!

Deltager du? Er du klar? 

48 thoughts on “Dewey’s Readathon – forår 2018

  • Det er bare om at få udnyttet solskinsvejret, nu det endelig er her! Så nu er krydderurtebedene fyldt, og der er plantet tomater og blomster 🙂

   • Det er jo det – og så fik du også læst ude, det er jo helt perfekt! Det lyder til at gå godt hos dig også – og kattebilleder er jo bare det bedste 😀

    • Det er det nemlig – desværre er mine lidt svære at tage gode billeder af, da de er sorte, men jeg har fået fat i et bedre kamera, så måske jeg skal til at fotografere dem lidt oftere 🙂

 1. Åh, hvor er det lækkert, at du kan læse udenfor!
  Her var det så fint solskin i formiddags, men nu er det kedeligt, overskyet og det regner ind i mellem – så nyd det lige for os begge 😉

  Rigtig god læselyst! <3

 2. Hvor jeg misunder dig for at have ordentligt læsevejr. Her er super mørkt og gråt og der ser ud til at komme en million liter vand lige om lidt. Rigtig god læselyst 🙂

  • Irk! Ja, jeg har også sat pris på det. Havde ellers troet, vi kun ville få gråvejr i dag, men vi nåede da adskillelige timer med sol. Nu er det til gengæld så gråt, at man skulle tro, der snart kommer regn.

 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse Sun-Mi Hwangs bøger, men jeg er ikke så meget for eventyr, så jeg ved ikke helt om det egentlig er noget for mig… Fortsat godt læselyst 🙂

  • Jeg synes ikke, at ‘The Dog…’ er så eventyragtig, men til gengæld kunne jeg bedre lide ‘The Hen Who…’, som dog er mere skrevet som en fabel 🙂

   • Er meget interesseret i at høre din mening om Tidens væsen. Har hørt at der skulle være rigtig meget Zen-tankegang i den og det afholder mig lidt fra at læse den, da sådan noget spirituel noget ikke lige er mig…

    • Jeg satser på at komme med en anmeldelse i løbet af den næste uges tid. Den var desværre ikke lige mig :-/

  • Jotak! Desværre var det kun kortvarigt – den var noget træg at komme igennem. Nu har jeg kastet mig over en gakket tegneserie – det burde være lidt opmuntrende 🙂

 4. Sikke hyggeligt med en tegneserie! Så dejligt, at du kunne sidde lidt og nyde den skønne sol i eftermiddags. Er spændt på, at høre hvad du så syntes om tegneserien med dragen :0)

     • Ja, det blev lidt af en slutspurt – wrooom! 😀
      Dejligt at få afsluttet en masse bøger. Så kan jeg med god samvittighed genlæse Harry Potter de næste par dage 😉

 5. Flot at du kunne holde ud så længe, og allerede er kommet godt igang med dagens læsning. Jeg skal lige have morgenmad før jeg går igang igen, men så er jeg også klar til dagens slutspurt.

  • Mange tak! Nu vil jeg finde en bog frem, som jeg startede på for nogle dage siden. Pøjpøj med læsningen 🙂

 6. Hold da op, hvor fik du læst meget! 😀
  Og dig og dit solskinsvejr … Send lidt til Als ved lejlighed 😉
  Tak for denne gang og rigtig god søndag! <3

  • Ja, det var noget af en overraskelse – men en skøn en! Nu vil jeg hygge mig med en genlæsning af Harry Potter de næste par dage, hehe 🙂

  • Mange tak! Det var en fin lille bog med små noveller. Nogle af dem mindede lidt (meget) om hinanden, men overordnet var det gode små fortællinger – og meget Astrid Lindgrenske 😛

 7. Pingback: I april gik tiden med… | Den Lille Bogblog

 8. Pingback: The Dog Who Dared to Dream | Den Lille Bogblog

 9. Pingback: The Way of the Warrior | Den Lille Bogblog

 10. Pingback: Dragen med de røde øjne | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *