Dragens Tid

Lyst til lidt old school fantasy? Sådan lidt i familie med Dragonlance-serien?

‘Dragens Tid’ af Richard A. Knaak foregår i Warcraft-universet og handler om magikeren Rhonin, der får til opgave at redde den røde dragedronning, som er blevet fanget af en ond ork-leder. Han får selskab af elverkvinden Vereesa Windrunner og dværgekrigeren Falstad Dragonreaver, men deres færd er farefuld, og de får snart flere problemer end ventet.

Jeg hørte en anden Warcraft-bog for et par år siden, og det var en udmærket oplevelse, hvor plottet ind imellem tog ret utraditionelle drejninger. Denne bog overrasker ikke helt på samme måde, men til gengæld er dialogen mellem de tre følgesvende ganske hyggelig. Jeg syntes dog, at en del af passagerne med orkerne var kedelige og derfor blev oplevelsen et noget ujævnt trav, hvor jeg mest af alt havde lyst til at spole frem til kapitlerne med de tre følgesvende.

Warcraft-verdenen er mere og andet end det berømte World of Warcraft-computerspil, og derfor er jeg glad for, at der er skrevet en række bøger i dette univers, for det har en del at byde på. Jeg synes som sagt ikke, at denne bog var lige så interessant som den anden, jeg har læst i samme verden, men jeg vil ikke afvise at kaste mig over flere bøger, der foregår i denne fantasyverden.

Alt i alt er det en udmærket fantasybog, men ikke en, der for alvor markerer sig og dermed også en bog, jeg hurtigt glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *