Drypvise bogkøb

sporadiske bogkøb

I marts måned købte jeg en god stabel bøger kort tid hos Saxo efter min fødselsdag. Jeg kombinerede selvfølgelig købet med et Plus-abonnement, og så var planen egentlig, at jeg kun skulle bestille et par bøger hos The Folio Society i maj, så jeg kunne spare sammen til en stor stabel bøger i juni måned.

Well… det kom ikke helt til at holde. I første omgang fordi jeg i slutningen af marts måned besluttede mig for at købe en af Barnes & Nobles’ læderindbundne bøger, som jeg af en eller anden grund pludselig var bange for var ved at forsvinde fra markedet (jeg ved ikke, hvorfor jeg fik den idé, eller om den har noget på sig), så jeg skyndte mig at købe Charles Dickens ‘Five Novels’. Nu jeg alligevel var på Saxos side, så faldt jeg over et tilbud på den seneste bog i Afdeling Q-serien af Jussi Adler-Olsen – ‘Den grænseløse’ – og så kunne den jo lige så godt ryge i kurven ved samme lejlighed.

I slutningen af marts havde jeg også et gavekort på 5$ til Bookoutlet liggende, og det blev for fristende, så jeg endte med at købe ‘Hold me Closer, Necromancer’.

Derefter gik der en måneds tid. Jeg havde egentlig tænkt mig at vente til maj med at bestille ‘The Princess Bride’ og ‘The Princess and the Goblin’ fra The Folio Society, men jeg endte med at bestille dem lige efter Dewey’s Readathon. Det viste sig at være en god beslutning – det tog nemlig en hel måned, før de ankom, og dette bogindkøbs-indlæg er derfor blevet udskudt flere uger for at kunne få dem med. Men – nu er de ankommet, og jeg er ret pjattet med de lækre indbundne bøger.

Jeg køber efterhånden sjældent bøger fra Bookdepository, og da de for nylig havde 25 timers udsalg, havde jeg ikke planer om at følge med, for det er sjældent, der er noget spændende. Men jeg kiggede alligevel på siden en af de første timer og faldt over et godt tilbud på ‘Burial Rites’, som jeg har læst flere gode anmeldelser af. Haps!

Og så er der såmænd også et par bøger fra Bog & Idé denne gang. Begge bøger er købt i forbindelse med, at jeg skulle finde fødselsdagsgaver til andre. ‘Ausländer’ fandt jeg til 15 kr, og det var altså så billigt, at jeg lod mig lokke. ‘Projekt Rosie’ købte jeg i går. Jeg køber normalt ikke bøger i feel good-genren, men da jeg har læst en del gode anmeldelser af bogen, og jeg samtidig tænkte, at den har potentiale til at blive en hyggelig sommer-læseoplevelse, så endte jeg med at købe den.

Så – en masse drypvise men dejlige bogkøb. Nu regner jeg med at købe lidt mindre stak bøger i starten af juli, for som sagt har jeg udfordret mig selv til kun at købe én bog for hver tredje ulæste bog fra boghylderne, jeg får læst.

Har du købt noget spændende for nylig?

6 thoughts on “Drypvise bogkøb

 1. Så smukke bøger. Jeg elsker Dickens-udgaven fra B&N, og faktisk har jeg også lagt mærke til, at de er ved at udfase et par af deres bøger – så mon ikke logikken er god nok? 😉 Nu er du i hvert fald sikret et eksemplar!

  Og, åh. Så smukke Folio-udgaver! ‘The Princess Bride’ er jo bare vidunderlig, både af udseende og indhold, og ‘The Princess and the Goblin’ er sådan en fin og finurlig lille fortælling med de skønneste illustrationer. Sande lykkekøb! Og synes du ikke bare, at de dufter så dejligt af ny bog? Det er virkelig en god egenskab, Folio-bøger har, synes jeg :b

  • Ja, er de ikke? Jeg ved ikke, hvorfor jeg pludselig fik den mistanke, men så blev jeg jo ‘desværre’ nødt til at købe den med det samme 😀
   Bare det så er fordi, de er på vej med nye lækre bøger…?

   Folios bøger er virkeligt godt kram, og jeg har længe været ret forelsket i deres ‘The Princess Bride’-udgave, så der var ingen tvivl om, at jeg skulle købe den der. Glæder mig til at læse den – forhåbentlig her i løbet af sommeren, hvor der gerne må være ekstra plads til hyggelige historier 🙂

 2. Hold da op, en masse fine bogkøb. 😀 Jeg har kun købt én bog den sidste måned, hvilket jeg faktisk er ret stolt af. Det er vist aldrig sket før. Jeg har til gengæld købt Landry Park, som jeg glæder mig til at læse. 😀

 3. Smukt bogkøb! Jeg har egentlig også overvejet om ikke jeg snart burde få flere Barnes and Noble hjem, fordi, ja, de udgår vel på et tidspunkt.
  Selv er det mest spændende, jeg har købt til min bogreol: ‘Starting Point 1979-1996’ af Hayao Miyazaki som jeg ser meget frem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *