Et par bøger til fødselsdagen

Sidste weekend havde jeg fødselsdag. Jeg holdt ikke noget i år, men jeg fik dog en række gaver af familien – blandt andet disse to bøger. Den ene er ‘Fables 8’, som jeg regner med at læse i løbet af foråret. I april til juni har jeg valgt temaet ‘eventyr’ for min læsning, og her passer Fables-serien jo fantastisk ind! ‘Russka’ passer jo til det igangværende tema, ‘historiske bøger’, men denne bog når jeg dog ikke at læse i denne måned. Jeg glæder mig dog ikke desto mindre til at læse den på et senere tidspunkt 🙂

4 thoughts on “Et par bøger til fødselsdagen

  1. Tillykke med fødseldagen. Dejligt med gaver og især de boglige 😀 Jeg har endnu ikke læst noget af Edward Rutherfurd, så jeg glæde rmig til at høre om Russka 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *