Fables Book 1 – Legends in Exile & Animal Farm

fables

Så fik jeg ENDELIG læst det første album i Fables-serien! Eller rettere de to første albums, for jeg læste hardcover-udgaven, der indeholder de to bind, ‘Legends in Exile’ og ‘Animal Farm’.

Fables er en graphic novel serie, der foregår i en verden, hvor mange af de kendte personer og væsner fra folkeeventyrerne lever side om side med menneskene efter at have flygtet fra deres egen verden efter en grusom krig. Eventyrvæsnerne er dog nødt til at skjule deres sande natur for menneskene og omgås derfor også primært andre eventyrvæsner – eller Fables som de hedder i serien.

Jeg stiftede bekendtskab med Fables-verdenen allerede sidste år, da jeg spillede computerspillet The Wolf Among Us og blev straks grebet af den spændende setting. Jeg er ret vild med den dystre verden, hvor hovedpersonerne fra en lang række folkeeventyr er blevet genfortolket og moderniseret.

‘Legends in Exile’ er mest af alt en krimihistorie, der introducerer verdenen og en række af de vigtigste personligheder, som Fables er befolket med – ikke mindst frøken Snow og Mr. Wolf, der får til opgave at opklare et mord, der ryster byen.

‘Animal Farm’ er til gengæld en fortolkning over George Orwells klassiker af samme navn – en bog som hører til blandt mine yndlingslitteratur. En barsk fortælling, som gør sig rigtig godt i Fables-universet.

Fables Book 1 levede fuldt op til mine forventninger – og de var ret høje, så det er imponerende. Jeg glæder mig meget til at læse videre i serien og regne med at købe næste bog til efteråret.

8 thoughts on “Fables Book 1 – Legends in Exile & Animal Farm

  1. Hvor er det godt at du kunne lide serien! Jeg har for nylig færdiglæst bind fire, og tror faktisk at det er det jeg allerbedst kan lide af de fire jeg har læst, så du kan godt glæde dig 🙂

    • Det vil jeg gøre! Tror også en række af disse bind ender på jule- og fødselsdagsønskesedlerne 😀

  2. Pingback: Fables Book 2 | Den Lille Bogblog

  3. Pingback: Fables Book 3 | Den Lille Bogblog

  4. Pingback: Fables Book 4 | Den Lille Bogblog

  5. Pingback: Fables Book 5 | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *