Fables Book 2

Jeg nød at læse den første bog i Fables-serien, så jeg så naturligvis frem til at læse den næste, og det nåede jeg for nogle uger siden. Det er hardcover-udgaverne, jeg læser, så Fables Book 2 består af de to hæfter, ‘Storybook Love’ og ‘March of the Wooden Soldiers’.

I denne bog får man blandt andet mulighed for at lære Snow White og Bigby nærmere at kende – ikke mindst da de chokerer alle ved at tage på ferie sammen! Der er noget uldent ved sagen, og det viser sig da også, at der foregår ting og sager i kulissen. Men bogen indeholder også andre historier, som jeg ikke vil røbe her – det er sjovere selv at dykke ned i.

Jeg var desværre ikke lige så begejstret for denne bog som den forrige. Historierne virkede ikke nær så fængende, selvom der bestemt var scener undervejs, som var både spændende og underholdende. Men der manglede bare et eller andet… uden at jeg desværre kan sige hvad.

Jeg tror, jeg vil genlæse bogen, inden jeg læser tredje bog i serien (og der går nok nogle måneder, for den har jeg ikke købt endnu), og så håber jeg, at genlæsningen får mig til at holde mere af denne bog.

5 thoughts on “Fables Book 2

  1. Helt enig. De fangede heller ikke mig så meget som de forrige. Dog kan du glæde dig til ‘Homelands’, som jeg netop har læst. Jeg synes den var virkelig god og gav mig den samme gode oplevelse, som jeg fik, da jeg læste de første.

    • Det er godt at høre! Jeg blev lidt skuffet over, at jeg ikke var lige så fanget af denne bog og frygtede lidt, at det også ville gælde de næste bøger, men mon ikke jeg får læst den næste i løbet af de kommende måneder? 🙂

  2. Pingback: Fables Book 3 | Den Lille Bogblog

  3. Pingback: Fables Book 4 | Den Lille Bogblog

  4. Pingback: Fables Book 5 | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *