Farvel til Harry

I nat er der Danmarkspremiere på den ottende og sidste Harry Potter-film. De første udenlandske anmeldelser, jeg læste, flød over af begejstring, og det tyder på, at filmen er den værdige afslutning, som serien fortjener. Filmene har ellers haltet på et par områder i forhold til bøgerne, men jeg glæder mig til at se denne film, for jeg tror, den er spektakulær.

Det bliver vemodigt, for ligesom mange andre har jeg nydt den verden, som Rowling skabte i forbindelse med bøgerne, og det bliver underligt at sige farvel. Jeg har lovet mig selv at læse bøgerne igen på et tidspunkt. Det bliver ikke lige foreløbig, for der er så mange andre bøger, jeg også gerne vil læse, men Harry Potter vender jeg helt sikkert tilbage til.

Og så lader jeg Albus Dumbledore få det sidste ord:

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”

10 thoughts on “Farvel til Harry

 1. Det bliver bare så spændende at se den sidste film.
  Jeg har ikke selv læst den sidste bog.
  Jeg fik helt guldegysninger af at se det videoklip.
  Det er jo slutningen på en æra!

 2. Aw, sikke en god video! Og det bliver rigtigt spændende at se hvordan de slutter den på det store lærred. Glæder mig til at se den!

  Og rigtig fin blog du også har dig her. Den bliver jeg også lige nødt til at følge 🙂 Det er altid godt at have nogle ideer til hvad der er godt og knap så godt i bog-verdenen 🙂

  http://denlyserodeelefant.blogspot.com/

 3. Hej Dittemusen!
  Ja, det er ikke særlig tit, at jeg har set så meget frem til filmatiseringen af en bog, men med de trailers og flotte anmeldelser, der er fulgt med denne, så er det svært ikke at blive betaget 🙂

  Jeg blev også lidt rørt, da jeg så videoklippet – det er helt underligt, at det er den sidste 🙂

 4. Hej Olivia Myrthue!
  Det samme her – håber at få set den i weekenden. Jeg glæder mig meget!

  Mange tak for rosen. Jeg læser ret blandet, men jeg håber, du kan finde inspiration 🙂

 5. Ja, det er helt vemodigt at sige farvel til Potter og venner efter mere end 10 år!! Men jeg glæder mig nu til at se den store finale 🙂

  Mvh Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *