Februar bød på…

14 læste bøger
Februar var en ganske fin læsemåned. Jeg læste lige så mange bøger som måneden før til trods for, at februar er årets korteste måned. Det skyldtes først og fremmest, at jeg endelig fik en mere stabil forbindelse til Ereolens mobilapp, så jeg kan høre lydbøger på mine gåture, og det har jeg virkelig udnyttet de seneste uger.

Februar bød på flere gode læseoplevelser. Skal jeg udpege den bedste, bliver det nok ‘The Hired Girl’. Den er ikke spektakulær eller synderlig innovativ, men jeg syntes, at historien fungerede rigtig godt.

Månedens to-read-liste-bog
I denne måned fik jeg endelig læst ‘Tænk på et tal’, som har stået på min to-read-liste i mange år. Den levede ikke helt op til forventningerne, men sådan kan det jo gå.

Fire historiske romaner
Ligesom i januar måned fik jeg også læst fire historiske romaner i februar måned. Det blev til ‘The Hired Girl’, ‘Brevet fra Pave Nikolaj’, ‘Belgravia’ og ‘En kvinde i Berlin’. Det betyder, at jeg reelt set nu har læst de otte historiske romaner, jeg som minimum skulle nå i løbet af januar, februar og marts, men jeg fortsætter selvfølgelig temaet i den kommende måned.

Ingen nye bøger
Jep, ingen bøger i denne måned. Holder pause mht. at købe bøger, da jeg har flere på lager, som jeg gerne vil læse først. Se mig, hvor er jeg voksen og fornuftig 😉

I marts skal jeg:

  • fejre fødselsdag. Måske falder der et par bøger af, måske ikke. Jeg holder ikke noget i år, så jeg får kun gaver fra den nærmeste familie, men man ved jo aldrig.
  • planlægge bogindkøb – en af mine yndlingsopgaver. Jeg regner med at købe en pæn stabel bøger i starten af april, så jeg har nogle friske bøger klar til forårets read-a-thon. Ooog så er læsetemaet for foråret også eventyr, hvilket også vil påvirke bogshoppingen.
  • Læse 5. bog i Dark Tower-serien. Jeg VIL nå at læse serien færdig, inden filmatiseringen kommer til sommer, så nu må jeg snart sætte slutspurten ind (serien er på syv bøger, og bøgerne er virkelig tykke).
  • Kaste mig over højtlæsningen igen. Min kære ægtefælle og jeg har ofte en højtlæsningsbog med i bilen, når vi skal køre langt (dvs. mere end en time), og da vi skal det i løbet af marts, regner med, at vi kommer længere – og forhåbentlig færdiggør – den femte bog i Artemis Fowl-serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *