Februar var…

vintergæk En langt bedre læsemåned end januar
I februar læste jeg 20 bøger. Jeg ved ikke helt, hvad der skete, siden jeg har læst så meget – måske lidt flere tegneserier og korte lydbøger? Hm… Efter januars lidt miserable læseoplevelser valgte jeg at læse flere af mine yndlingsforfattere, så det blev blandt andet til ‘Steelheart’ af Brandon Sanderson, ‘More Than This’ af Patrick Ness samt ‘Moreta’ af Anne McCaffrey. Det var dog ‘Perlen’ af John Steinbeck, der blev månedens favorit – og i øvrigt den første bog i år, jeg har givet fem stjerner på Goodreads.

Første gang i år hvor jeg måtte droppe en bog
Jeg opgav at færdiggøre ‘De ydmygede og de sårede’. Det var en meget speciel læseoplevelse. Jeg hørte den som lydbog – elskede oplæsningen og hyggede mig sådan set fint i starten, men jeg havde store problemer med at huske handlingen og måtte til sidst opgive den. Jeg indså dog også en interessant ting, men det kan du læse mere om i anmeldelsen.

Der, hvor jeg igen ignorerede det danske bogudsalg
Der var intet, der fristede, men det overraskede mig ikke, for det er efterhånden en række år siden, jeg sidst har købt noget på udsalget. Til gengæld glæder jeg mig til at bestille en pæn stabel bøger fra Saxo næste weekend.

Et enkelt bogindkøb
Ligesom i januar måned købte jeg kun én bog i løbet af februar – eller rettere en tegneserie. Det blev til tredje hæfte i ‘The Wicked and the Divine’-serien. Den var desværre ikke helt så god som de to første hæfter i serien.

I marts vil jeg…

  • Holde fødselsdag. Jeg håber selvfølgelig, at der vil falde et par boggaver af 🙂
  • Shoppe en pæn stabel bøger. Jeg har allerede planlagt, at en god del af dem vil være fantasybøger.
  • Færdiggøre to trilogier – ‘The Reckoners’-trilogien og ‘The Forrest Wife’-trilogien. Sidstnævnte har stået på min boghylde i en milliard år… (ok, nok lidt mindre, men i hvert fald alt for længe…)
  • Omorganisere mine bogreoler. Det bliver muligvis først i påsken, men jeg synes, bøgerne trænger til at blive flyttet lidt rundt. Det skal nok blive hyggeligt.

2 thoughts on “Februar var…

  1. Åh, jeg krydser fingre for, at du får en masse boglige gaver til din fødselsdag – det er simpelthen bare noget af det bedste! 😀
    Og Steinbecks ‘Perlen’ er simpelthen også så fin – dejligt du nød den. <3

    • Jeg kan røbe, at jeg allerede har fået to tegneserier af min allerkæreste. I aften får jeg gæster til fødselsdagsfejring, og det jo være, der dukker et par firkantede pakker op der 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *