Følg med i min læsning under Read-a-Thon

lovecraft country14.01
Oooog… Read-a-Thon er ovre! Det var fantastisk hyggeligt – som altid. Jeg nåede 6 bøger/tegneserier og gik i gang med den 7., som jeg vil læse videre i de kommende dage.

Tak for kommentarerne. Jeg håber, du havde en aldeles fremragende Read-a-Thon. Nu glæder jeg mig allerede til næste arrangement… 🙂

12.55
Jeg blev færdig med ‘The Walking Dead Book 8’. Endnu en solid fortælling, om end det også er tydeligt, at en del konflikter er ‘genbrug’ i forhold til de tidligere bøger. Nu vil jeg spise frokost, og så går jeg i gang med den sidste bog, ‘Lovecraft Country’.

Jeg håber, du får en fantastisk slutspurt!

twd811.11
Så har jeg færdiggjort endnu en bog. ‘The Rats’ levede fint op til sit ry som horror-klassiker. En klassisk fortælling om, hvordan store rotter begynder at hærge London. Nu vil jeg surfe lidt rundt, inden jeg går videre med den sjette bog – ‘The Walking Dead Book 8’. Jeg har fundet en Twinkie frem – en lille reference til en anden nyklassiker inden for zombiegenren (Zombieland). Den vil jeg spise om lidt, og så må jeg nok også snart overveje noget frokost…

the rats08.22
Jeg har efterhånden været vågen et par timer. Startede med at liste ind i stuen med dyne og ‘Through the Woods’ under armen. En smuk og stemningsfuld bog. Da jeg havde læst den, var det tid til morgenmad, og så gemte jeg mig atter under dynen sammen med ‘The Rats’, som jeg pt. er i gang med at læse. Jeg nåede også at få besøg af Leopold igen, inden han skulle på sin morgen-gåtur.

Er du oppe og i fuld gang med at læse?

leo01.01
Jeg er nu færdig med min tredje bog, ‘Bird Box’. Fin og letlæselig bog men desværre ikke så uhyggelig eller nervepirrende, som jeg havde håbet på. Men interessant historie ikke desto mindre. Jeg fik også selskab undervejs, da vores hunkat, Luna, lå på sofaryggen. Senere dukkede vores hankat, Leopold op og sørgede for, at jeg fik varmet benene. Det er nu meget godt med lodne læsekammerater 🙂

Jeg tror, jeg lige vil surfe lidt rundt for at se, hvordan det går hos jer andre, inden jeg smutter i seng.

Fortsat god læsning!

bird box22.40
Holder lige en kort pause fra læsningen. Er nået halvvejs i ‘Bird Box’. Den har indtil videre ikke været helt så skræmmende, som jeg havde håbet, men jeg hygger mig fint med at læse den. Har også fået sat en portion æblesmør over, og nu vil jeg tage nogle arm- og mavebøjninger, inden jeg fortsætter læsningen.

19.40
Jeg blev færdig med ‘Carmilla’, inden vi spiste aftensmad. Den var fantastisk – tilpas dyster og rolig, hvor du som læser hurtigt kan regne ud, hvad der vil ske og derefter blot ‘nyde’ pinen, indtil hovedpersonen indser hvilken fare, hun svæver i. Det er tydeligt, at Bram Stoker har hentet inspiration til ‘Dracula’ i denne fortælling.

Jeg har fået surfet lidt rundt på nettet og er så småt klar til at begynde på min tredje bog, ‘Bird Box’. Jeg har høje forventninger til den bog – men forhåbentlig ikke for høje.

Jeg håber, din readathon går godt 🙂

Carmilla16.31
Jeg er færdig med første bog ‘Revival 2’. Den var udmærket men ind imellem også lidt forvirrende og mærkelig. Overordnet dog en ok læseoplevelse. Min allerkæreste kiggede også forbi sofaen og læste en kort novelle op for mig (han har nuppet en af mine biblioteksbøger og er i gang med at læse en scifi-novellesamling om katte…). Rigtig hyggeligt! Vores egne katte holder sig dog indtil videre til det lune badeværelsesgulv.

Nu vil jeg gå i gang med ‘Carmilla’.

Revival 2

12.50
Så er det dagen for den store læseevent – Dewey’s Read-a-Thon! Min bogstabel består vanen tro af en bunke nøje udvalgte bøger med gys, gru og uhygge som tema. Vejret udenfor er gråt og regnfuldt – perfekt vejr til en Read-a-Thon. Jeg har kakao på lager, og lige nu simrer aftensmaden, så jeg ikke skal spilde tid på det, når først læseeventen går i gang.

Jeg opdaterer løbende dette indlæg gennem det næste døgns tid, og så pipper jeg nok også lidt på Twitter.

Deltager du, og er du ved at være klar?

69 thoughts on “Følg med i min læsning under Read-a-Thon

 1. God læselyst. Min bogstak er klar, så nu venter jeg bare tålmodigt. Glæder mig til at følge dit læsedøgn 🙂

 2. Ih, jeg er så klar og glæder mig til at følge med herinde hos dig 😊
  Glæd dig til Bird Box, den har en fantastisk stemning – læste den sidste oktober til Dewey, og det var den perfekt til 😊

   • Helt oplagt – og så perfekt rent stemningsmæssigt 😀

    Og, åh, kattenoveller? Det lyder awesome. Hvad hedder kattenovellebogen mon?

    I øvrigt – fedt du læser ‘Carmilla’. Det er en af de bøger, der har stået så længe på min liste. Noget med at den skulle være ret forud for sin tid?

    • Kattebogen hedder ‘Hvad Fluffy vidste’. Det er scifinoveller om katte, og da min kære ægtefælle er skudt i katte, så snuppede han den straks, da jeg havde den med hjem fra biblioteket. Jeg har ikke selv fået læst den endnu, så jeg aner ikke, hvordan den er – men temaet er jo fantastisk 😀

     ‘Carmilla’ kan jeg varmt anbefale – og ja, den er bestemt forud for sin tid. Jeg blev i hvert fald overrasket et par steder (positivt) og kan godt forstå, hvis den har vakt røre dengang.

     • Aj, hvor fantastisk! Dét må jeg undersøge!

      Og hvor godt, at bogen var en positiv oplevelse. Så vidt jeg forstår, var den ret kontroversiel ift seksualiteten (?). I hvert fald glæder jeg mig. Især hvis man kan se, hvordan ‘Dracula’ er inspireret deraf!

      Og hvor er det hyggeligt, dine katte gør dig selskab under læsningen. Så sødt!

     • Lige præcis – den er bestemt kontroversiel på det punkt. Det overraskede mig faktisk, men så kom jeg også i tanke om, at der vist nok var noget om det… 🙂

     • Der er en fin og let melankolsk stemning over den – sådan lidt som dystre eventyr.

  • Mange tak! Jeg har haft en god start. Nu er det efterhånden så mørkt, at jeg snart tænder stearinlysene… 🙂

 3. Glædelig readathon! 🙂 Jeg er også med denne gang, men jeg nåede ikke at forberede noget som helst. Til gengæld hygger jeg mig helt vildt. Er startet med en lydbog, så jeg har både ryddet op, gjort rent samt bagt cookies, og nu overvejer jeg at lave en Jack O’ Lantern. Du har fuldstændig ret i, at det er det perfekte læsevejr! Glæder mig til at følge med herinde de næste mange timer. Tror du, du holder hele natten?

  • God idé med lydbogen! Jeg havde tænkt på også at have en, der passede til temaet, men så kom jeg til at høre den for en uge siden, hehehe! 😀
   Jeg holder helt sikkert ikke hele natten, da jeg skal på arbejde mandag, meeen jeg satser at spare lidt på søvnen og få læst en masse enten sidst på aftenen eller først på morgenen 🙂

 4. Det går da helt forrygende med læsningen. Jeg er vild med Bram Stoker, så jeg tænker nok Carmilla er noget for mig. Jeg er meget spændt på at høre om Lovecraft fortolkningen. Fortsat god læselyst 🙂

 5. Et glædeligt læsemaraton til dig:0) Håber at det går frem af med læsningen? Jeg står lige lidt i stampe, og bruger lige lidt mere tid på de sociale medier – men bør nok snart hive mig selv i ørene og komme videre med “Oliver Twist”….. Men det er så hyggeligt, at kigge rundt! Hvordan går det med “Birdbox” – er den god?

  • ‘Bird Box’ var fin, men slet ikke på højde med ‘Carmilla’, som indtil videre har været bedste læseoplevelse 🙂
   Nu er jeg i gang med femte bog!

  • Ja, det er simpelthen så hyggeligt! Han dukkede også op, da jeg stod tidligt op og puttede med dynen og en bog i stuen ♥

    • Man skulle næsten tro det! Han har faktisk snuppet en rotte engang… heldigvis tog han den ikke med indenfor! :-O

     • Rotter i simpelthen så ulækre. Jeg kan slet ikke have dem. Gudskelov for at din kat er så opdagen, at han ikke tog den med ind. 😉

      Så er der slutspurt! Go! Go! GO!

     • Det er ikke nu, jeg skal nævne, at kattene flere gange har taget levende mus med ind? Jeg kan IKKE anbefale at skulle jagte mus i stuen kl. 23 en søndag aften :-O

 6. Hvor har du fået læst mange bøger denne gang! jeg er glad for, at ‘The rats’ levede lidt mere op til forventningerne, den lyder i hvertfald god 🙂

 7. Pingback: Revival 2 – HC | Den Lille Bogblog

 8. Pingback: The Walking Dead 15+16 – Book 8 | Den Lille Bogblog

 9. Pingback: Oktober var… | Den Lille Bogblog

 10. Pingback: Through the Woods | Den Lille Bogblog

 11. Pingback: Bird Box | Den Lille Bogblog

 12. Pingback: Carmilla | Den Lille Bogblog

 13. Pingback: The Rats | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *