Følg med i readathon!

10.00: Readathon er ovre! Jeg nåede at læse:
‘2001’ af Arthur C. Clarke
‘Krøniker fra Mars’ af Ray Bradbury
‘Den 5. Bølge’ af Rick Yancey (havde dog læst ca. 100 sider i forvejen)
… samt ca. 80% af ‘Midt i en jazztid’ af Knud Sønderby (som jeg hørte som lydbog)

Det er jeg ganske tilfreds med, og det har været rigtig hyggeligt. Anmeldelser af de tre første bøger kommer på bloggen i løbet af de næste to uger.

Har du været med til readathon? Og hvordan gik det i så fald?

07.45: Læste 70 sider mere i ‘Den 5. Bølge’, inden jeg stod op. Nu er det tid til jordbærsmoothie og lidt morgenmad!  

01.01: Så er det ved at være sengetid for mit vedkommende. Siden sidste opdatering har jeg nået 110 sider mere af ‘Den 5. Bølge’. Jeg fortsætter læsningen i morgen tidlig, når jeg vågner. Fortsat god læsning til jer andre! 

22.50: Jeg læste ‘Krøniker fra Mars’ færdig, inden jeg kastede mig over kagebagningen, mens jeg hørte lydbog. Den er jeg nu over halvvejs i. Jeg har også nået at læse 110 sider i ‘Den 5. Bølge’, mens vores anden kat lå ovenpå mine ben! De er nu gode assistenter under en readathon 🙂 Nu holder jeg en lille pause, inden jeg fortsætter kagebagningen, mens jeg lytter til lydbog. Håber det går godt for alle jer, der også er i gang med readathon.

18.00: Er ca. halvvejs i ‘Krøniker fra Mars’ og en fjerdedel i ‘Midt i en jazztid’, som jeg hører som lydbog. Har tændt stearinlys og er pt. i gang med at lave aftensmad. Derefter vil jeg nok læse ‘Krøniker fra Mars’ færdig, inden jeg bager kager til gæsterne i morgen.

Drømmer katte om elektriske mus? 

14.53: Er færdig med ‘2001’, som var en lidt blandet læseoplevelse. Det meste af bogen var spændende, interessant og fascinerende, men slutningen var ret mærkelig. Har haft assistent i løbet af læsningen, da den ene af kattene sov ovenpå tæppet, jeg havde lagt over mine ben. Nu vil jeg finde noget cola frem og surfe lidt på nettet, inden jeg kaster mig over næste bog – ‘Krøniker fra Mars’ af Ray Bradbury.

12.42: Jeg har nu købt ind, spist frokost og læst de første 104 sider i ‘2001’ af Arthur C. Clarke. Indtil videre en lovende oplevelse.

Kl. 10.00 går den danske readathon i gang. På det tidspunkt er jeg på indkøb (!!!), men så snart jeg kommer hjem, vil jeg hive ‘2001’ af Arthur C. Clarke frem og begynde at læse. 

Hvad er en readathon?
En readathon – eller Read-a-Thon – går kort og godt ud på at læse en masse bøger i løbet af 24 timer. Så lang tid holder jeg ikke – jeg skal have gæster i morgen og har derfor både brug for noget tid til at forberede søndagsmaden samt noget søvn, så jeg ikke sidder og gaber, mens jeg har besøg, men jeg vil forsøge at læse så meget som muligt i dag – og måske også i morgen tidlig!

Vil du vide, hvordan det går i løbet af dagen, så følg med her – jeg opdaterer dette indlæg med jævne mellemrum i løbet af readathonen. Følg også hashtagget #readathondk, hvis du er på Twitter.

11 thoughts on “Følg med i readathon!

 1. Ja, hun er en værre hyggetrold! Sådan ligger hun i min seng hver nat – og altid i MIN fodende 😀

  Mange tak. Jeg er godt i gang med den anden bog nu. Det er en rigtig hyggelig event 🙂

 2. Hun er en rigtig selskabspapegøje 😉
  Nu har hun lagt sig foran min allerkærestes skærm, mens han spiller computer. Det medfører et par bandeord eller tre når hun tager hele udsynet til computerspillet 😀

 3. Åh dét kender vi også godt herhjemmefra 😀 Hvis Arnold synes, han ik får opmærksomhed nok, jamen så sætter han sig da bare foran skærmen og gør opmærksom på sig selv :p

 4. De katte er så udspekulerede! 😀
  Nu har vores anden kat også ligget på tæppet ovenpå mine ben (han ligner den første kat så meget, at jeg ikke tog et billede mere). Det er godt, de støtter op om foretagendet 🙂

 5. Jeg har læst mellem 800 og 810 sider samt hørt det meste af en lydbog (tror det vil svare til ca. 180 sider oveni), så næsten 100 sider i alt – jeg er ret godt tilfreds 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *