Forårsudgaven af Dewey’s Read-A-Thon

Afslutning – søndag eftermiddag
Jeg havde som sagt planer i dag, så jeg nåede ikke at læse så meget. Jeg fik læst en god del af ‘The Gracekeepers’ og regner med at læse den færdig i aften. Nu har jeg kigget rundt til jer andre for at se, hvor seje I har været til at læse i dag – godt gået 🙂

Tak for denne gang. Vi læses ved til efteråret, hvor jeg håber på at kunne være med alle 24 timer 🙂

23.55
Nu er det sengetid for mit vedkommende, da jeg skal tidligt op i morgen. Jeg fik læst ‘Eventyrbogen’ færdig, og jeg regner med at læse videre i ‘The Gracekeepers’ i morgen. Det er ikke sikkert, jeg når at lave en opdatering, inden jeg skal ud af døren, men så vender jeg tilbage i morgen eftermiddag med en afslutning på, hvad jeg nåede at læse i toget.

God læsning derude!

21.40
Jeg sidder lige nu med en stor kop varm kakao og tjekker, hvordan det går ude i blogland med læsningen. Jeg er nået et godt stykke ind i ‘The Gracekeepers’, men overvejer at holde en pause, da jeg har lyst til at hyggelæse ‘Eventyrbogen’. Kan mærke at jeg er noget træt efterhånden, men nu vågnede jeg også omkring kl. 6 i morges, så det er nok ikke så underligt…

18.10
Jeg har færdiggjort ‘Fables Deluxe Book 7’, og den var langt bedre end de sidste par Fables-bøger, jeg har læst. Jeg kan godt lide serien, men de seneste, jeg har læst, har jeg ikke været så begejstret for, så det var rigtig fedt, at den syvende bog var ret spændende. Jeg elskede blandt andet den lille historie om Rapunzel 🙂

Nu skal vi snart spise aftensmad, og bagefter skal jeg i gang med ovenstående bog – ‘The Gracekeepers’. Den købte jeg for nylig, men desværre ikke i den hardcoverudgave, jeg gerne ville have fingre i, da den var udsolgt. Det er jo lige meget i forhold til selve historien, men hvis du ligesom jeg også går op i bogforsider, så forstår du nok, hvorfor det irriterede mig lidt.

Håber det går godt med din læsning!

16.25
Jeg holder lige en lille pause for at hente vand samt tjekke, hvordan det går jer andre. Jeg har fået læst ‘Then Hen Who Dreamed She Could Fly’, og det var en rigtig fin lille fortælling. Lige inden, jeg gik i gang, besluttede vores hankat sig for at joine mig på sofaen, og efter en halv time kom min kære ægtefælle og vores hunkat også derind! Så jeg må hellere tilbage til læseselskabet om lidt… Jeg er pt. i gang med at læse ‘Fables Deluxe Book 7’, og den er rigtig god indtil videre.

13.15
Jeg er ved at gøre klar til readathon, der starter kl. 14. Jeg er liiiidt bagud (har haft ret travlt denne uge), men jeg har lagt den første bog frem, som bliver ‘Then Hen Who Dreamed She Could Fly’. Resten af min læsestabel finder du her.

Nu vil jeg kigge forbi jer andre, og så skal der ellers findes et tæppe frem. Planlægger at læse i stuen – og desværre ikke haven i år, for vejret er frygtelig koldt og vådt denne gang!

Jeg håber, vi læses ved – rigtig god fornøjelse, hvis du deltager 🙂

37 thoughts on “Forårsudgaven af Dewey’s Read-A-Thon

  • Mange tak og i lige måde! Jeg har prøvet at kommentere hos dig, men jeg ved ikke, om din blog registrerede det? Ellers prøver jeg igen lidt senere.

    • Helt enig! Nu er den ene – Luna – fulgt med ind på kontoret, da jeg skulle opdatere blogindlægget! Hun håber sikkert på, at hun kan charmere sig til blød missemad 😀

     • Katte er de bedste! Mere enkelt kan det ikke siges. Jeg har katte hos min far, og når jeg besøger dem, tror den mindste altid, at han skal have katteslik, når jeg går ind på mit værelse, fordi han ved, at jeg gemmer det i natbordet. Lille fjols. 😀
      Jeg er spændt på, hvad du synes om The Gracekeepers. Jeg elsker virkelig den bog.

 1. Det er så hyggeligt ud med missen på tæppet:0) Jeg håber, at du nyder “The Gracekeepers”! Den står også på min ønskeliste – er spændt på, hvad du syntes :0)
  God læselyst til dig:0)

  • Det værste er, at sådan lå han for et par år siden til en anden readathon – der var det bare udenfor på græsplænen, hvor der var over 20 grader den dag! Akja, det var tider… 😉

 2. Jeg fandt hardcover-versionen af The Gracekeepers brugt på Abebooks, måske du også kan være heldig – hvis altså den viser sig at være god nok til at skaffe i endnu en udgave 🙂 Ser virkelig hyggeligt ud med katteselskab 🙂

 3. Fantastisk start med to gode bøger, det er jo dejligt 🙂 Selv synes jeg ikke rigtig at kunne komme ordentlig ud af starthullerne.

  Hvor er jeg spændt på at høre om The Gracekeepers og jeg forstår dig fuldt ud med hensyn til forsiden, det tæller altså bare at få den rigtige og ellers må man jo nøjes 😉

 4. Jeg glæder mig til at se, hvad du synes om “The Gracekeepers”. Jeg synes den lyder utrolig god, men der er alligevel et eller andet, der afholder mig fra at købe den.

  • Jeg skal nok bringe en anmeldelse. Regner med at læse videre i den i morgen tidlig – nu er det sengetid 🙂

 5. Pingback: April bød på… | Den Lille Bogblog

 6. Pingback: Fables Book 7 | Den Lille Bogblog

 7. Pingback: Then Hen Who Dreamed She Could Fly | Den Lille Bogblog

 8. Pingback: Eventyrbogen | Den Lille Bogblog

 9. Pingback: The Gracekeepers | Den Lille Bogblog

 10. Pingback: Alice | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *