Forrådt

‘Forrådt’ er anden bog i ‘The Demon Trappers’-serien af Jana Oliver. Jeg hørte første bog, ‘Fortabt’, som lydbog, men gik over til e-bog, da jeg ville læse ‘Forrådt’, da jeg ikke kunne finde den som lydbog hos Ereolen.

Da dette er anden bog i serien, vil jeg ikke komme med et resumé af handlingen men i stedet holde mig til, hvad der var godt og knapt så godt i denne bog.

Riley er stadig en sej tøs og fungerer udmærket som hovedperson. Jeg synes, hun får lidt mere dybde i denne bog, og det er rart at føle, at hun udvikler og i højere grad viser sine svagheder. Hendes konflikter med Beck bliver dog ind imellem lige lovlige konstruerede – som om de bevidst misforstår hinanden hele tiden – men det er samtidig også med til at skubbe historien i nye retninger undervejs.

Jeg var mildest talt ikke særlig begejstret for Ori – på noget tidspunkt. Han lugtede langt væk af problemer, og når forfatteren først og fremmest skal beskrive ham som lækker, hver gang han dukker op i handlingen, så kan han – i mine øjne – ikke være noget, der er værd at samle på. Men ok, jeg er også den der gammeldags type, som er mere interesseret i indre værdier end olieglinsende muskler… 😉

Der kommer nye trusler undervejs, og jeg var ret vild med, at historien udviklede sig og lige pludselig bød på nye mysterier. Desværre var der også nogle kærlighedsskærmydsler, som i mine øjne fyldte lige lovlig meget – først og fremmest fordi jeg fandt dem lige lovlig banale. Jeg var heller ikke så vild med scenerne med Simon. Hans udvikling var interessant nok, men jeg syntes desværre ikke, at scenerne var særlig godt skrevet, og han kom mest af alt til at fremstå som et hysterisk, forurettet barn.

Men alt i alt en udmærket læseoplevelse, og jeg er stadig ganske fint underholdt af serien, som jeg regner fortsætte med efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *