Hold Me Closer, Necromancer

Denne bog købte jeg tidligere på året fra Bookoutlet efter meget lang betænkningstid. Oplægget lød ret interessant, men jeg havde ikke hørt særlig meget om serien og havde derfor ikke rigtig nogen forventninger til bogen.

‘Hold Me Closer, Necromancer’ er skrevet af Lish McBride og handler om den helt almindelige teenager, Sam, der har et helt almindeligt job på en fastfood joint  samt sjove venner, der elsker at lave løjer. En dag bliver morskaben dog en tand for grovkornet, og det resulterer i, at de helt forkerte folk får øje på Sam – folk, der kan se hvilke kræfter, han rummer, og hvad de kan bruges til. Men det er ikke ligefrem fordi, de vil Sam det bedste…

Denne bog sælges blandt andet på, at den skulle være ret humoristisk. Jeg grinede dog ikke en eneste gang, og i det hele taget havde jeg lidt svært ved at se, hvad der skulle være så sjovt ved den. Jojo, Sams venner kan være lidt gakkede, men sjov-sjov? Not really.

Jeg havde også lidt svært ved at se det sandsynlige i, at superskurken så hurtigt beslutter sig for at få fat i Sam for at tage ham som lærling. Der mangler lige en mellemregning eller to der…!

Der er en hel del personer med i denne bog, men de var desværre generelt ret overfladiske og ligegyldige. Jeg havde i det hele taget svært ved at føle noget som helst for bogen, for selvom jeg ikke kedede mig, så følte jeg, at ordene begyndte at forsvinde, så snart jeg havde læst dem. Nu er det flere uger siden, jeg læste bogen, og jeg har allerede glemt en lang række detaljer, og det er bestemt ikke en bog, jeg forventer at kunne huske særlig meget af om få måneder.

‘Hold Me Closer, Necromancer’ var desværre en overfladisk og ret ligegyldig ungdomsbog. Jeg undrer mig lidt over, hvorfor den har fået så høj rating på Goodreads, men måske er jeg bare meget mere til britisk humor og personbeskrivelser med megen mere dybde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *