How I Read tag

Louise fra Det Fiktive Univers har tagget mig i bloglegen ‘How I Read’. Tak for det 🙂
Her er mine svar.

1. Hvor og hvordan finder du inspiration til nye læseoplevelser?
Først og fremmest fra andre bogbloggere og vloggers. Goodreads er også en god kilde til inspiration.

2. Hvorfor begyndte du at læse bøger?
Jeg var ikke specielt interesseret i at læse i 1. klasse, indtil jeg på et tidspunkt fik influenza og var tvunget til at ligge stille. Her begyndte jeg at tygge mig igennem en pose let-læs-bøger, og så var jeg solgt. De efterfølgende år måtte mine forældre konfiskere bøger, hver gang vi skulle nye steder hen, for jeg smuglede de dyrebare bøger med overalt! Dengang kunne jeg også slæbe flere poser bøger med hjem fra biblioteket og vende tilbage ugen efter for at returnere dem, fordi de allerede var læst.

3. Hvordan har du ændret smag (genrer), efterhånden som du er blevet ældre?
Jeg ved ikke, om jeg har ændret voldsom meget smag, siden jeg var barn – eller i hvert fald teenager. Som barn læste jeg mange eventyr, klassikere og historiske romaner, men jeg havde også perioder, hvor jeg læste mange fagbøger om hvaler, delfiner, dinosaurer og øgler. Da jeg blev teenager, kastede jeg mig over fantasy, scifi og horror, og det er stadig mine yndlingsgenrer. Jeg læser ret bredt i dag, men jeg undgår dog ofte biografier og chicklit.

4. Hvor ofte køber du bøger?
Det er lidt i perioder. Ofte sparer jeg op til en stor stabel, som jeg så køber på én gang. Elsker at åbne en stor pakke med bøger!

5. Hvordan reagerer du, når du ikke bryder dig om en bogs slutning?
Ærgrer mig lidt, og det er så det.

6. Hvor ofte har du smugkigget på de sidste sider, for at se hvordan bogen ender?
Aldrig. Jeg tjekker ofte, hvor lang en bog er – dvs. kigger på sideantallet bagerst i bogen – men jeg læser aldrig slutningen, før jeg når til den.

Jeg vil gerne tagge Flyv med mig, Wondrous Bibliophile og Windblownpages.

2 thoughts on “How I Read tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *