Hvad du ønsker…

… skal du få. Se, hvis det passede, så ser det ud til, at jeg får fyldt godt op på boghylderne juleaften. De seneste dage har jeg opdateret min ønskeseddel, da der ikke er længe til, at gemalen og familien efterspørger den.

Selvom jeg atter er fast gæst på biblioteket, så er der også en række bøger, som jeg gerne vil eje, og i år er jeg blevet nødt til at lave en ny ‘kategori’ på ønskesedlen – engelske bøger. Der er nemlig en række bøger, jeg gerne vil læse, som ikke bliver oversat til dansk, ligesom udbuddet på engelsk er meget, meget større – og væsentlig billigere. Desuden gør det jo ikke noget at få holdt det engelske ved lige.

Er der også mange bøger på din ønskeseddel? Og kan du finde på at give dig selv bøger i julegave?

16 thoughts on “Hvad du ønsker…

 1. Jeg er faktisk ikke den store bogønsker i gave. Selvom jeg måske gerne vil have nogle bestemte bøger, og de står på min ønskeseddel, så kommer de ikke videre til de der skal give mig gaver. Ved ikke hvorfor, men tror det er fordi jeg selv elsker selve 'bogkøbningen'. At kigge på reolerne og altid komme hjem med flere bøger, end hvad jeg havde tænkt mig. 🙂

  Men jeg må også hellere lige få opdateret ønskesedlen.
  Desværre har jeg endnu ikke begået mig ud i nogle engelske udgaver af bøger eller udforsket det engelske bogmarked. Men det kommer helt sikkert en eller anden dag. 🙂

 2. Jeg har jo lige haft fødselsdag og der stod mange bøger på ønskelisten. Og jeg fik også rigtig mange bøger. Men der er stadig bøger til juleønskelisten. Og klart JA: Jeg giver mig selv bøger i julegave (og i hvilken helst anden anledning, men det er primært fordi jeg bare MÅ eje bøger).

 3. Jooooh, jeg elsker at få bøger, men lige nu har jeg (igen) langt over 100 ulæste på hylden, så måske skulle jeg ønske mig et par hyldemeter i stedet 😉

 4. Dittemusen – det kender jeg godt – det er dejligt at shoppe bøger. Men jeg kender også mange, der godt kan lide at give bøger – dels fordi de selv elsker bøger, dels fordi bøger er lette gaver (man skal ikke forholde sig til farver, størrelser m.m., og de kan købes overalt) – så der ender altid en del bøger på min ønskeseddel 🙂

 5. Ja, hvis man er på gavefod med nogle der kender til det med bøger, så kan jeg godt se tricket.
  Desværre er de få jeg er på gavefod med, simpelthen ikke interesseret i bøger. Men ja, det er en sindssyg nem og dejlig gave at gi og få.

  Måske jeg kan træne dem til at gå ind i en boghandel og købe mig en bog?

  Any tricks?

 6. Dittemusen – det kommer jo lidt an på, hvordan de ellers er. Jeg kan godt finde på at skrive tips til, hvor bøgerne kan købes henne (for at gøre det lettere for gavegiveren), og så kan du selvfølgelig altid skrive en ønskeseddel med så komplicerede eller uklare ønsker på, at bogønskerne lige pludselig virker som de letteste og mest attraktive 😉

 7. Jeg har faktisk allerede fået læst Christine, som er en ret god bog også. Den Døde Zone er også kommet på min liste. Branstifter og slutspillet har jeg ikke hørt om. Vil du fortælle mig mere om den?

 8. Ønsker mig altid bøger, og der ligger også altid en pakke under træet til mig fra 'Nissen' (som er overraskende godt informeret om mine ønsker – også dem der opstod pludseligt!).

  Har du ikke lyst til at dele din ønskeliste til inspiration?

 9. Nikoline – Brandstifter handler om en lille pige med overnaturlige evner, som efterretningstjenesten er ret interesseret i, mens Slutspillet foregår i en verden, hvor omkring 99% af Jordens befolkning på få uger blev udryddet af en farlig virus, og nu forsøger de sidste overlevende at skabe sig en ny hverdag.

  Faktisk mindede Den Første af Justin Cronin (som jeg anmeldte i sidste måned) ret meget som en hybrid af de to.

 10. Hej Shomon!
  Det er altså praktisk med sådan en velinformeret nisse 😀

  Jeg skal lige have finpudset ønskesedlen – så skriver jeg mere om den om nogle dage 🙂

 11. Pingback: … og det kom så på ønskesedlen… | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *