Hvad skal jeg læse til Read-a-Thon i weekenden?

read a thon bøger

Dewey’s Read-a-Thon nærmer sig med hastige skridt, og min bogstabel er parat! Jeg shoppede for nylig hos Saxo, og det blev til denne herlige samling af horrorbøger – plus et par stykker mere, som ikke har så meget med readathon at gøre, så dem må du høre om i oktober måneds opsamling.

Ligesom de foregående år har jeg valgt at holde mig til gys, gru og horror, da jeg sammensatte min læsestabel.

Der skal selvfølgelig være nogle tegneserier iblandt – ikke kun fordi de er hurtige at læse, men også fordi der er et spændende udvalg af horror-inspirerede graphic novels. Jeg har traditionen tro en af bøgerne fra ‘The Walking Dead’-serien på programmet – jeg er nået til ‘The Walking Dead Book 8’ – og så vil jeg læse anden bog i ‘Revival’-serien, som jeg begyndte på sidste år. Sidst men ikke mindst har jeg også smidt ‘Through the Woods’ i bunken efter at have haft den på min ønskeseddel de sidste par år.

Intet horrortema uden en klassiker, og det er denne gang ‘Carmilla’. Jeg har dog også fundet et par ‘nyklassikere’ frem (ok, det er måske lige en lidt generøs fortolkning, men det er i hvert fald bøger, som jeg er stødt på mange gange, når folk anbefaler horror). Det drejer sig om ‘Bird Box’ og ‘The Rats’.

Når nu jeg er så glad for horrorgenren, så er det svært at komme udenom Lovecrafts bøger. De er dog knapt så egnede til en readathon, så jeg ledte efter nogle mere moderne versioner og faldt over ‘Lovecraft Country’, som jeg håber er en interessant fortolkning af hans univers.

Jeg tvivler på, at jeg når at læse alle bøgerne – jeg har også planer om at få noget søvn undervejs – men jeg glæder mig til at nå så mange som muligt af dem.

Deltager du i weekendens Read-a-Thon? Og hvad skal du i så fald læse?

 

9 tanker om "Hvad skal jeg læse til Read-a-Thon i weekenden?"

  1. Sikke nogle spændende horro bøger du har udvalgt til Readathon! Jeg glæder mig til, at følge med hos dig i løbet a Readathon <3
    Er spændt på, at høre hvad du syntes om 'Through the Woods' 🙂

    • Jeg er også meget spændt – især ifm. ‘Through the Woods’ og ‘Bird Box’, da jeg har fået dem anbefalet adskillelige gange 🙂

    • Ja, jeg tænkte faktisk også på, hvad du mon ville vælge, da jeg sammensatte stablen – det er jo altid godt med horror 😀

  2. Pingback: Følg med i min læsning under Read-a-Thon | Den Lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *