Hvad skete der i juli?

Sommerferie – still ongoing
Min sommerferie startede i midten af juli, og ferie er jo altid dejligt. Vi lagde ud med nogle dage i sommerhus med familien, inden vi besøgte et vennepar i det jyske. Vi har også nået at have en del venner på besøg, og så er vi begyndt at rive loftet ned! Ja, det var ikke lige det, jeg drømte om at bruge ferien på, men vi opdagede, at der efter en vandskade tidligere i år var en loftsplade, der buede, og da vi åbnede op, så vi, at der var kommet skimmelsvamp. Så nu udskiftes alle loftspladerne… Min allerkæreste har lovet, at hele næste uge ikke skal bruges på projektet, for når det smukke solskinsvejr kommer i midten af næste uge, så skal vi også have tid til at nyde det!

13 læste bøger
Ferietid plejer at rime på læsetid, men sådan er det ikke i år. Har fået læst mindre, end jeg plejer, og det skyldes i høj grad, at vi ikke har været sydpå med familien i år (hvor der er masser af læsetid i flyet og ved poolen). Og en del af næste uge går som sagt med loftsarbejde. Jeg har også været ramt af, at Ereolens app har været yderst ustabil, så jeg har ikke fået lyttet til så mange lydbøger som håbet. Er ret træt af den app pt…

13 ud af 20
Jeg fik ENDELIG læst ‘Greven af Monte Cristo’, og den var absolut ventetiden værd. Det er en perfekt sommerferiebog (måske fordi jeg har virkelig gode minder om at læse ‘De Tre Musketerer’ som barn i sommerferien, og det er som bekendt samme forfatter). Jeg gik også i gang med ‘Under the Never Sky’, der også er på min liste over tyve bøger, jeg skal læse i år, men den har jeg dog ikke nået at færdiggøre.

Ingen scifi
Jeg havde egentlig tænkt mig, at ‘Under the Never Sky’ skulle være månedens scifi-bog, men eftersom jeg ikke nåede at færdiggøre den i juli, så må jeg desværre indse, at det mål ikke blev indfriet denne måned. Oh well.

Månedens to tegneserier
Jeg lånte en solid stabel bøger på biblioteket i starten af måneden – herunder et par tegneserier, som blev månedens valg. Den ene var ‘Noget frygteligt er altid lige ved at ske’, som desværre ikke var helt god, som jeg havde håbet på. Den anden var et genoptryk af Don Martins striber fra MAD!, og her blev jeg overrasket over, hvor bedagede jeg synes, de var. Jeg læste mange af dem som barn/teenager og huskede dem som ganske gode, men det var en ret flad fornemmelse at læse dem igen – jeg kan godt se, at min humor har udviklet sig i en noget anden retning.

I august vil jeg:

  • lige holde lidt mere sommerferie. Forhåbentlig med mere læsning.
  • overveje at holde en lang pause fra lydbøger og i stedet høre nogle podcasts i stedet. Så kan det være, at Ereolen-appen bliver fikset i løbet af de kommende måneder.
  • sortere i mine kogebøger. Hey, det er jo bøger, og jeg kan se, at der er nogle af dem, jeg nok ikke behøver længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *