hvad vil jeg læse i sommerferien
Noveller
Franke H.  

Hvad vil jeg læse i sommerferien

Min sommerferie nærmer sig med hastige skridt, og én ting er sikkert – uanset vejret skal jeg læse en masse! Jeg håber, det bliver på et tæppe i haven, men jeg kan godt nøjes med sofaen i en snæver vending. Jeg skal dog også sydpå i løbet af ferien – nærmere bestemt Italien, hvor vi skal være en lille uges tid. Når jeg er på ferie i udlandet, tager jeg som regel paperbacks med – og ofte bøger, som kan tåle at blive væk undervejs, hvis nu ens kuffert kommer på afveje (ja, jeg er lidt paranoid, haha!).

Jeg regner med at have ‘Falkens flugt’‘Projekt Rosie’‘De måske egnede’ og ‘Wyrd sisters’ med på rejsen.

Resten af tiden er vi i Danmark – dels herhjemme og dels på vennebesøg i sommerhus, hvor der også bliver tid til en smule læsning midt på dagen. I de to uger regner jeg med at hygge mig med følgende bøger:

‘Jomfrudronningen’
‘Dronningens dame’
‘The Silver Dark Sea’
‘Treasure Island’
‘Talismanen’
‘Princess Bride’
‘Empire of Ivory’

Jeg tvivler på, at jeg når dem alle sammen, men så bliver de sidste nok læst i løbet af august måned.

Jeg håber, du nyder din sommerferie, og at du får læst en masse!