I august gik tiden med…


At vænne sig til, at vi går mod mørkere tider
… og her mener jeg vejret. Jeg bliver altid ramt af lidt sensommer blues i midten af august, hvor det for alvor bliver tydeligt, at mørket kommer tidligere og tidligere om aftenen. Men hey – jeg er også ret god til indendørs hygge, så nu bliver der mere tid til at se tv-serier og spille computer. Bøger kan jeg læse på alle årstider, så dem skal der nok også blive plads til.

13 læste bøger
Jeg fik læst en pæn mængde bøger til trods for, at der var en bog, jeg var flere uger om at opgive. Jeg havde også lidt svært ved at finde gode lydbøger denne måned, så derfor nåede jeg heller ikke igennem så mange på den front.

Månedens to-read-bog
‘The Windup Girl’ var valgt som månedens bog, og jeg havde glædet mig meget til at læse den. Desværre levede den på ingen måde op til forventningerne.

4 scifi-bøger
Jeg fik læst ‘Legend’, ‘Obsidio’, ‘The Diabolic’ og ‘The Windup Girl’ (ok, halvdelen af den!). Det blev ikke til så mange scifibøger denne måned, hvilket jeg ærlig talt er lidt utilfreds med. Men der har ikke været nær så meget læsetid, som jeg havde håbet på.

Nyt til boghylderne

Jeg fik købt lidt dejlige bøger fra BookDepository – primært bøger, som jeg håber på at læse i september og oktober. Er dog lidt bekymret for, om jeg når alle dem, jeg har planer om at læse, men nu sætter ‘slutspurten’ forhåbentlig ind, inden jeg skifter til årets sidste læsetema i oktober.

I september vil jeg:

 • Læse mere. Det lyder måske lidt mærkeligt, da jeg har læst en pæn mængde bøger i august, men jeg har ikke læst helt så meget, som jeg havde håbet på, og jeg har flere tykke scifibøger, jeg godt vil nå igennem inden oktober.
 • Planlægge læsning til oktober-readathon. I år får jeg ikke de sidste timer med, da jeg skal ud af døren kl. 10 om søndagen, men jeg satser på at læse hele lørdagen samt søndag morgen. Ligesom de forrige år har jeg tænkt mig at læse horror og gyserhistorier.

4 thoughts on “I august gik tiden med…

 1. Hej,

  Jeg er i gang med at skrive en bog, og har med interesse fulgt med på din blog. Kunne du tænke dig at være testlæser af den? Send mig evt en mail og så kan jeg forklare lidt yderligere.

  • Hej! Tak for tilbuddet, men jeg har pt. rigelig med bøger på lager, så det får jeg desværre ikke tid til. Pøjpøj med projektet 🙂

 2. Åh, jeg er stik modsat – min energi peaker nærmest, ved det første syn af efterår og mørkere tider <3

  Og det kære readathon. Måske jeg også så småt skulle begynde at planlægge lidt læsning.

  • Efteråret er faktisk min yndlingsårstid – meeen det ville nu være rart, hvis man kunne holde fast i lys frem til kl. 21-21.30 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *