I november gik tiden med…


Hjemlig hygge og efterårsstemning
Åh, jeg elsker altså efteråret. Godt nok er det et tydeligt tegn på, at vi går ind i en tid med mindre dagslys og væsentlig lavere temperaturer, men der er nu også noget hyggeligt ved alle de hjemlige sysler, man (læs: jeg) kaster sig over, når det bliver koldt, og man opholder sig mere indendørs. Vi har haft travlt i hverdagene i november måned, så det har været dejligt, at der også har været enkelte lørdage og søndage, hvor vi har kunnet nulre rundt i hjemmet og bare slappe af og ordne lidt småting hist og pist. Er i gang med at opdrage min ægtefælle og vores to katte til, at det er superhyggeligt at ligge på sofaen om eftermiddagen. Så kan kattene sove, han kan se Youtube på iPad, og jeg kan læse. Det ser ud til, at de er ved at falde for konceptet…

9 læste bøger
Mængden af læste bøger var ikke imponerende denne måned. Der var for meget arbejde, færre timer med offentlig transport samt flere lydbøger, som jeg ikke nåede særlig langt i, inden jeg droppede dem. Heldigvis ved jeg, at december bliver en god læsemåned, for der venter jo en juleferie om få uger.

Månedens to-read-bog
Jeg måtte udskifte den bog, jeg havde planlagt som månedens to-read-bog, da den viste sig at være lidt besværlig at få fat på. I stedet kastede jeg mig over sci-fi bogen ‘Foundation’. Det viste sig at være en ret anderledes bog – altså ud fra hvad jeg forventede. Desværre ikke en superfed læseoplevelse, men alligevel interessant.

5 horrorbøger
Det blev til lidt færre horrorbøger, end jeg havde planlagt, men jeg nåede da disse fem: ‘De døde vågner’, ‘Ambrosia/Live’, ‘Dyrekirkegården’, ‘Outsideren’ og ‘Hvor skyggen falder’.

En enkelt bog i postkassen og en fra boghandleren
Jeg købte to julebøger i november måned – nemlig ‘Father Christmas’ Fake Beard’ samt ‘Jul i andre lande’ – som jeg selvfølgelig skal læse i løbet af december! Jeg håber, det bliver en sjov og hyggelig oplevelse.

I december vil jeg:

  • jule i rå mængder – og ikke stresse for meget. Jeg har kun en enkelt klassisk julefrokost i år, nemlig den på arbejdet, men til gengæld har jeg/vi en lang række hyggelige aftaler med venner og familie. Selve juleferien er stort set tom for aftaler, så her skal vi slappe af, læse bøger, se film/serier og spille computer. Glæder mig allerede – ikke mindst fordi jeg for første gang i syv år ikke skal arbejde undervejs og faktisk har to hele ugers ferie. Det er næsten ikke til at få armene ned!
  • Planlægge næste års bogudfordringer. Jeg tror, jeg vil ryste posen, så de ikke ligner dem, jeg har haft de seneste år, nær så meget – selvom jeg nu har været ret glad for blandt andet kvartalstemaerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *