Januar bød på…

14 læste bøger
Jeg fik læst 14 bøger i januar. Det er ganske pænt, eftersom det er ret begrænset, hvad jeg har nået af lydbøger. Min bedste læseoplevelse var ‘Rebel of the Sands’ – en ungdomsbog, jeg ikke havde de store forventninger til, men som endte med fuldstændig at tage r*ven på mig! Et herligt møde mellem vestens gunslingere og mellemøstens mystik.

Månedens to-read-liste-bog
En af årets udfordringer er at få læst en bog blandt de ældste registreringer på Goodreads’ must-read-liste. I denne måned fik jeg læst ‘Days of Blood & Starlight’, som jeg allerede har skrevet anmeldelse af. Jeg fatter i øvrigt ikke, at der skulle gå så mange år, inden jeg fik læst anden bog i denne serie.

4 historiske romaner
En anden af årets udfordringer er, at jeg hvert kvartal har et læsetema, og i de første måneder er det historiske romaner. Her skal jeg læse mindst otte bøger i løbet af de tre måneder, og her går det aldeles forrygende, for jeg har allerede læst fire – ‘Der vokser et træ i Brooklyn’, ‘Den røde pimpernel 1+2’ samt ‘Kongens frille’.

5 nye bøger til bogreolerne
Jeg fik købt lidt bøger i starten af januar – fem styks blev det til. Jeg regner med at holde en købepause de kommende måneder (medmindre jeg da falder over et virkelig godt tilbud) og derefter køber en stor stabel i starten af april. Jeg skal jo være klar til forårets read-a-thon.

Lidt tiltrængt bogsortering
I starten af februar går vi i gang med at ombygge vores badeværelse. Det kræver så også, at vi rydder vores soveværelse, der støder lige op til det, og her har jeg (selvfølgelig) også en hylde med bøger – primært eventyrbøger. Jeg benyttede lejligheden til at kigge udvalget igennem og har taget nogle bøger fra, som jeg vil give til et par af mine venner samt til Læs for Livet.

I februar skal jeg:

  • afslutte tre serier: Daughter of Smoke and Bone, Crooked Kingdom og Temeraire. Jeg er især spændt på sidstnævnte, for det er en serie, jeg efterhånden har fulgt gennem en række år (der er ni bøger i alt, og jeg mangler at læse de to sidste).
  • Vænne mig til, at vores hjem er kaotisk indrettet de næste to måneder, og at vi har håndværkere rendende hver dag. Jeg glæder mig absolut ikke til det, men jeg krydser fingre for, at vi får at rigtig fint badeværelse i sidste ende.

2 thoughts on “Januar bød på…

  1. Lyder som nogle gode læseoplevelser. Jeg er selv ret vild med Pimpernel-serien, selvom det efterhånden er nogle år siden jeg sidst læste den.
    Håber det går godt med ombygningen, selvom det da bliver træls at have håndværkere rendende.

    • Jeg tror også, jeg vil læse flere bøger i serien. Den er ganske hyggelig 🙂

      Ombygningen går i gang i næste uge, så jeg har lige et par dage endnu i fred 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *